fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (17/09): Με την παράδοση στο 4.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (17/09): Με την παράδοση στο 4.00

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Οι Ισπανοί απέδειξαν πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Με τεράστια ανατροπή από το τέλος της τρίτης περιόδου και μετά, επικράτησαν των Γερμανών με 91-96 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Το διπλό επιβεβαιώθηκε εύκολα, καθώς και τα εύστοχα τρίποντα του Ομπστ στο 2.15. Μίτροβιτς και Σαλερνιτάνα μας «πούλησαν» και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε μια μεγάλη στοιχηματική νίκη. Πάμε να δούμε τα σημερινά και να κάνουμε τις επιλογές μας…

Παναιτωλικός – ΑΕΚ, 20.00

Δυνατή αναμέτρηση στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ. Η ομάδα του Αλμέιδα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό. Η «Ένωση» διαθέτει εξαιρετική παράδοση κόντρα στους Αγρινιώτες μετρώντας πέντε νίκες στα τελευταία εφτά παιχνίδια. Πληρέστερο το ρόστερ της ΑΕΚ από εκείνο του Παναιτωλικού, περιμένουμε να επιβεβαιωθεί η ανωτερότητά της στο χορτάρι. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μας αρέσει πολύ φέτος. Εξαιρετική ομάδα, με συνοχή και πλάνο, χτυπάει στην κόντρα και μπορεί να κάνει τη ζημιά στην άμυνα της ΑΕΚ. Το διπλό πληρώνει λίγο για τα δεδομένα του αγώνα, ανεβαίνει ωστόσο αισθητά στο 4.00 όταν συνδυαστεί με το Goal Goal. Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει πολλά τους επιθετικούς του, με τον Σέρχιο Αραούχο να θέλει να επανέλθει στα γκολ. Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για τον Αργεντινό να βρει δίχτυα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που το ταιριάζει. Στο 2.30 τιμάται για να χριστεί σκόρερ. 

Πρόταση: 2 & Goal Goal Απόδοση: 4.00 pamestoixima

    Να σκοράρει ο Αραούχο Απόδοση: 2.30 pamestoixima

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης, 16.30

Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια φορά την Βέρντερ φέτος, φτάνεις στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την πιο τρελή ομάδα του πρωταθλήματος. Με τον τρόπο που αγωνίζεται εκτός έδρας, συνηθίζει να κάνει τα ματς ροντέο και να παρακολουθούμε αγώνες με τρελό ρυθμό, έντονο σασπένς και πολλά γκολ. Από την άλλη πλευρά κι η Λεβερκούζεν στερείται σταθερότητας. Κάλλιστα μπορεί να κερδίσει αλλά και να χάσει από οποιαδήποτε ομάδα στην Μπουντεσλίγκα. Περιμένουμε ακόμα ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό με την επιλογή μας να πηγαίνει ξεκάθαρα στα πολλά τέρματα και το over 3.5. 

Πρόταση: over 3.5 Απόδοση: 2.20 novibet

Μπολόνια – Έμπολι, 16.00

Η Μπολόνια άλλαξε προπονητή, με τον Σίνισα Μιχαήλοβιτς να αποτελεί παρελθόν και τον Τιάγκο Μότα να παίρνει τη θέση του. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία φάνηκε να ξύπνησε τους «φοιτητές» καθώς επικράτησαν με 2-1 της Φιορεντίνα. Πλέον οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το δυο στα δυο και να ανέβουν βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Διαθέτουν καλύτερο ρόστερ από την Έμπολι, η οποία φέτος άλλαξε στυλ παιχνιδιού και δείχνει ακόμα να ψάχνεται. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα, με τις εμφανίσεις τους να είναι μέτριες έως κακές. Σε άλλη καμπή του πρωταθλήματος ο άσος θα προσφερόταν γύρω στο 1.70. Πλέον τον βρίσκουμε κοντά στο 2.20 και θα τιμήσουμε δεόντως. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.20 betsson

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα