fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (16/09): “Εξάποντο” στο 2.15 και η σταθερά του 2.57

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (16/09): “Εξάποντο” στο 2.15 και η σταθερά του 2.57

Καλημέρα σε όλους! Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εύκολα με 0-3 από την Φράιμπουργκ. Οι «ερυθρόλευκοι» με τρομερά κενά στην άμυνα έδειξαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ένα γκολ της τιμής δεν ήρθε από την ομάδα του Κάρλο Κορμπεράν. Στο έτερο ποντάρισμά μας, η Λάτσιο αποδείχτηκε σκέτη τραγωδία καθώς δέχτηκε πέντε (!) γκολ από την Μίντιλαντ. Ευτυχώς όμως στη βραδιά υπήρχε κι η Μπράγκα η οποία πανηγύρισε την 50η νίκη στο Europa League, επιβεβαιώνοντας το βασικό μας bet στο 2.36. Πάμε στα σημερινά, να δούμε τι αλιεύσαμε από το σημερινό κουπόνι…

Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ, 22.00

Νότιγχαμ Φόρεστ και Φούλαμ δυνητικά είναι οι δυο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι δεδομένο ότι νίκες σε τέτοια παιχνίδια μετρούν διπλές στην οικονομία του πρωταθλήματος. Βάση ρόστερ και ποιότητας ομάδων, εκτιμούμε ότι η Φούλαμ ένα κλικ καλύτερη από την αντίπαλό της. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει ως βασικό επιθετικό όπλο τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς. Ο Σέρβος μπόμπερ δεν καταλαβαίνει από έδρες και αντιπάλους. Μετρά 49 γκολ σε 49 παιχνίδια (Τσάμπιονσιπ και Πρέμιερ Λιγκ), ενώ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει ήδη έξι τέρματα. Για εμάς αποτελεί σταθερά στο σκοράρισμα ο Σέρβος φορ και στο 2.57 θα τον τιμήσουμε.  

Πρόταση: Να σκοράρει ο Μίτροβιτς Απόδοση: 2.57 stoiximan

Σαλερνιτάνα – Λέτσε, 21.45

Δυνατή αναμέτρηση στην Serie A της Ιταλίας, ανάμεσα σε δυο ομάδες που αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στην κατηγορία. Μπορεί να είναι νωρίς στο πρωτάθλημα, ωστόσο τέτοια παιχνίδια κάνουν τη διαφορά. Η Σαλερνιτάνα δεν έχασε από την Γιουβέντους εκτός έδρας, ενώ καθάρισε με 4-0 εντός την Σαμπντόρια, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εκείνη. Ομάδες με τέτοια αποτελέσματα οφείλεις να την σεβαστείς. Από την άλλη πλευρά, η Λέτσε παλεύει όλα της τα παιχνίδια, ωστόσο δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης καθώς έχει σημαντικό πρόβλημα στο γκολ. Στο «εξάποντο» παίρνουμε θέση και πάμε με την γηπεδούχο.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.15 novibet 

Γερμανία – Ισπανία, 21.30

Μεγάλος ημιτελικός στο Ευρωμπάσκετ ανάμεσα στην οικοδέσποινα Γερμανία και την «die hard» Ισπανία. Οι Γερμανοί ζουν μέρες 1993, όταν και πάλι εντός έδρας είχαν κάνει την έκπληξη κι είχαν κατακτήσει το τουρνουά. Από την άλλη πλευρά, την Ισπανία με όποιο ρόστερ κι αν συμμετέχει δεν μπορείς να την ξεγράψεις ποτέ. Είναι ομάδα που ξέρει να κερδίζει νοκ άουτ και έχει έμπειρο προπονητή ο οποίος έχει φάει με το κουτάλι ημιτελικούς και τελικούς. Βλέπουμε ντέρμπι στο ματς, καθώς δεν περιμένουμε να τα βάλουν πάλι όλα οι Γερμανοί. Θα είναι αφύσικο για δεύτερο σερί παιχνίδι να σουτάρουν με το 60% στα τρίποντα. Πρώτη μας σκέψη λοιπόν το +5.5 υπέρ της Ισπανίας στο 1.80. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι με έναι ειδικό στοίχημα το οποίο αφορά τον Αντρέας Ομπστ. Ο Γερμανός γκαρντ παίρνει πολλές προσπάθειες έξω από τα 6.75 και είναι ο πιο σταθερός σουτέρ των γηπεδούχων. Να πετύχει μίνιμουμ τρία τρίποντα στο ματς τιμάται στο υψηλό 2.15.  

Πρόταση: 2 (+5.5) Απόδοση: 1.80 stoiximan

  Oμπστ over 2.5 εύστοχα τρίποντα  Απόδοση: 2.15 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα