fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (15/09): “Πενηντάρα” στο 2.36 και «λατσιάλι» διπλασιασμού

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (15/09): “Πενηντάρα” στο 2.36 και «λατσιάλι» διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους! Η Νόριτς με την Μπρίστολ Σίτι αποδείχθηκαν «κυρίες», επιβεβαιώνοντας εύκολα την επιλογή μας. Στα άλλα δυο ματς που είχαμε προτείνει, μας έλειψε από ένα γκολ για Λειψία και Ρέιντζερς. Αμφότερες πλήρωσαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες τους στο ματς με αποτέλεσμα να χαθούν τσάμπα και βερεσέ δυο δυνατά σημεία. Προχωράμε στα σημερινά με τρεις δυνατές επιλογές από το Europa League

Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου, 22.00

Άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Πορτογαλία ανάμεσα σε δυο ποιοτικές και φορμαρισμένες ομάδες. Η Μπράγκα εδώ και καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση όντας η πιο hot ομάδα της Πορτογαλίας. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες, σκοράρουν με πολύ μεγάλη άνεση παίζοντας παράλληλα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η Μπράγκα μπροστά στο κοινό της θέλει να γιορτάσει την 50η νίκη της στο θεσμό του Europa League κι εκτιμούμε ότι έχει όλα τα φόντα για να το καταφέρει καθώς θα βρει απέναντι της μια καλή μεν ομάδα αλλά άπειρη. Ο άσος στο 2.36 είναι καλοπληρωμένος.

Πρόταση: 1                 Απόδοση: 2.36                       stoiximan

Μίντιλαντ – Λάτσιο, 19.45

Στην Δανία, η Μίντιλαντ υποδέχεται την Λάτσιο του Σάρι. Σε πολύ κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι σε πρωτάθλημα και Europa League, καθώς μετρούν μόλις μια νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προβούν σε αλλαγή προπονητή προσπαθώντας να αλλάξουν την κάκιστη εικόνα τους. Δεν ξέρουμε πόσα πολλά μπορεί να διορθώσει  ο νέος τεχνικός των Δανών, ωστόσο εκτιμούμε ότι οι λατσιάλι» έχουν την ποιότητα να φύγουν με το διπλό διπλασιάζοντας τις νίκες τους στο όμιλο.

Πρόταση: 2                 Απόδοση: 1.99                       novibet  

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ, 19.45

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Φράιμπουργκ αναζητώντας την πρώτη τους φετινή ευρωπαϊκή νίκη μετά από εφτά αποτυχημένες προσπάθειες. Ο Ολυμπιακός έχει επιχειρήσει ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ του κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να του κοστίζει σε συνοχή κι αγωνιστικό ρυθμό. Από την άλλη πλευρά, η Φράιμπουργκ είναι εξαιρετική ομάδα έχοντας εξαιρετική ανάπτυξη από τη μέση μπροστά. Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί γκολ στο Γ. Καραϊσκάκης σχεδόν από όλους τους αντιπάλους του φέτος. Θα μας κάνει μεγάλη εντύπωση αν η άμυνά του δεν πληγωθεί από την Φράιμπουργκ στο σημερινό παιχνίδι. Παραδοσιακά σκοράρουν εντός οι «ερυθρόλευκοι» και μπορούν να μας χαρίσουν ένα καλοπληρωμένο Goal Goal.  

Πρόταση: Goal Goal               Απόδοση: 1.80                       bet365

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα