fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (14/09): Το κλασικό 2.75 της “Βασίλισσας” και τα ακριβοπληρωμένα γκολ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (14/09): Το κλασικό 2.75 της “Βασίλισσας” και τα ακριβοπληρωμένα γκολ

Καλημέρα σε όλους! Η χθεσινή βραδιά αποδείχτηκε καταστροφική  για την στήλη αλλά και για την Εθνική μας ομάδα. Η γαλανόλευκη γνώρισε την ήττα στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ από την Γερμανία με το 106-97 να κολακεύει κάπως την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Γερμανοί βομβάρδισαν κυριολεκτικά έξω από τα 6.75 πετυχαίνοντας συνολικά 17 τρίποντα! Είχαμε ποντάρει επίσης και στο διπλό της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπάγερν. Οι Καταλανοί ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, δεν μετουσίωσαν τις ευκαιρίες τους σε γκολ με αποτέλεσμα στην επανάληψη η Μπάγερν να αποδειχθεί πιο κυνική και με δυο γρήγορα γκολ να καθαρίσει το ματς με συνοπτικές διαδικασίες. Προχωράμε στα σημερινά με τέσσερις δυνατές επιλογές. 

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία, 22.00

Στην Μαδρίτη, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ υποδέχεται την Λειψία. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετρά το απόλυτο των νικών σε πρωτάθλημα και Champions League. Όλα της τα παιχνίδια η Βασίλισσα, πλην αυτό με την Σέλτικ, τα έχει κερδίσει με G/G. Η απουσία του Μιλιτάο από το κέντρο της άμυνας σε συνδυασμό με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς των «Ταύρων» μας προτρέπει στο να ποντάρουμε στην κλασική επιλογή νίκης των γηπεδούχων. Ο άσος συνδυαστικά με το αμφίσκορο τιμάται στο υψηλό 2.75. Μια δεύτερη επιλογή από το ματς ακούει στο όνομα Βινίσιους. Μετά τον τραυματισμό του Καρίμ Μπενζεμά, μεγάλο βάρος της επίθεσης πέφτει στον Βραζιλιάνο επιθετικό. Θα βρει χώρους στην αναμέτρηση ο Βινίσιους κι είναι δεδομένο ότι θα έχει τις ευκαιρίες του για να σκοράρει. Στο 2.20 ασφαλώς κι έχει αξία. 

Πρόταση: 1 & Goal Goal Απόδοση: 2.75 bet365 

     Να σκοράρει ο Βινίσιους  Απόδοση: 2.20 bet365

Ρέιντζερς – Νάπολι, 22.00

Στην Σκωτία, η Ρέιντζερς υποδέχεται την καυτή φέτος Νάπολι. Οι γηπεδούχοι με τη δύναμη της έδρας τους θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο Champions League. Στον αντίποδα, η Νάπολι πετάει φωτιές από τη μέση και μπροστά σκοράροντας με μεγάλη ευχέρεια 2+ γκολ, ειδικότερα όταν βρει παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο. Περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό, με πολλές ευκαιρίες και πιθανόν γκολ εκατέρωθεν. Τον συνδυασμό G/G & over 2.5 τον βρίσκουμε σε τιμές άνω του διπλασιασμού και θα μπει στο πινακάκι των επιλογών μας. 

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.05 bet365

Νόριτς – Μπρίστολ Σίτι, 21.45

Για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, κοντράρονται οι δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Η Νόριτς είναι η πιο στιβαρή ομάδα του πρωταθλήματος και θεωρούμε δεδομένο ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο. Εντός έδρας είναι άκρως παραγωγική και σκοράρει με συνέπεια. Στον αντίποδα, η Μπρίστολ Σίτι βρίσκεται σε φόρμα τις τελευταίες αγωνιστικές πετυχαίνοντας 2+ γκολ στα παιχνίδια της. Σε αυτήν την κατηγορία τη φόρμα την ακολουθείς πιστά και με βάση την εικόνα των ομάδων στα τελευταία παιχνίδια η επιλογή είναι προφανής στα γκολ. Κι εδώ το G/G συνδυαστικά με το over 2.5 πληρώνει λίγο πάνω από το διπλασιασμό και θα το επιλέξουμε. 

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.05 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα