fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (13/09): Η αξία στο 3.85 και το combo του Καλάθη 

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (13/09): Η αξία στο 3.85 και το combo του Καλάθη 

Καλημέρα σε όλους! Βράδια Champions League η αποψινή και όχι μόνο. Μαζί με τις ματσάρες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Εθνική μας ομάδα στο μπάσκετ δίνει το δεύτερο do or die αγώνα κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές… 

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα, 22.00

Ξεκίνημα με το ματς της βραδιάς ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα. Οι Βαυαροί δεν έχουν ξεκινήσει καλά στη φετινή Μπουντεσλίγκα έχοντας εμφανίσει χτυπητές αμυντικές αδυναμίες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα που χτίζει ο Τσάβι μας αρέσει πολύ. Η «Μπάρσα» έχει βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια, παράγει φάσεις και σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια, ειδικότερα όταν βρει ανοικτούς χώρους. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επιστρέφει στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε και φιλοδοξεί να πληγώσει την παλιά του αγάπη. Με βάση την εικόνα των ομάδων μέχρι στιγμής, τίθεται εύλογα το ερώτημα: Πότε θα ξαναβρώ την συγκεκριμένη Μπαρτσελόνα φέτος στο 3.85; Ένα είναι το σίγουρο, θα πληρώσουμε για να μάθουμε καθώς δεν πιστεύουμε ότι οι Καταλανοί θα χάσουν πέμπτο σερί ματς από την Μπάγερν. 

Πρόταση: 2 Απόδοση: 3.85 betsson

Γερμανία – Ελλάδα, 21.30

Μεγάλο παιχνίδι στην Mercedes Benz Arena, με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Γερμανία. Από όλες τις ομάδες έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής, εκτιμούμε ότι οι Γερμανοί μας ταιριάζουν απόλυτα. Οι γηπεδούχοι είναι αθλητική ομάδα, έχουν μεγάλη ποιότητα στα γκαρντ και αρέσκονται σε run n’ gun παιχνίδι. Με λίγα λόγια, βούτυρο στο ψωμί μας. Περιμένουμε μια αναμέτρηση σε υψηλό τέμπο, με πολλές κατοχές το οποίο θα κριθεί σε υψηλό σκορ. Το ματς είναι κομμένο και ραμμένο για τον Νικ Καλάθη. Ο γκαρντ της Εθνικής μας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, να μοιράσει τουλάχιστον έξι ασίστ, ενώ κάλλιστα μπορεί να σκοράρει μίνιμουμ οχτώ πόντους είτε από την περιφέρεια είτε με τα γνωστά του drive. Ο συνδυασμός αυτών των δυο γεγονότων τιμάται στο 2.67 κι ασφαλώς θα κάνουμε παιχνίδι μαζί του. 

Πρόταση: Καλάθης over 7.5 πόντοι & over 5.5 ασίστ     Απόδοση: 2.67 stoiximan  

Πλζεν – Ίντερ, 19.45

Βικτόρια Πλζεν και Ίντερ θα αναζητήσουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό Champions League. Οι Τσέχοι έτρεχαν ένα απίστευτο σερί 32 αγώνων χωρίς ήττα, το οποία διακόπηκε στο Καμπ Νου από την Μπαρτσελόνα. Από την άλλη πλευρά, οι «νερατζούρι» δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη χρονιά έχοντας σημαντικά προβλήματα στην αμυντική τους συνοχή. Είναι δεδομένο ότι οι Τσέχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει πείσει φέτος η ομάδα του Μιλάνο και το χέρι πάει εύκολα προς το υψηλό για τα δεδομένα της αναμέτρησης G/G. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 1.92 betsson

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα