fbpx

Πανελλήνιο κλειστού ΣΕΦ: Νικήτρια στο ύψος η Γκουσίν, εκπληκτική εμφάνιση από τη Δόση (videos)

Τατιάνα Γκούσιν

Η Τατιάνα Γκούσιν και η Παναγιώτα Δόση έδωσαν μια σπουδαία μάχη στο ύψος, με την πρώτη να κατακτά τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Η Γκούσιν πέρασε το 1,88μ στην πρώτη της προσπάθεια, ενώ η Δόση το άφησε για να πάει στα 1,90μ. Στην τρίτη της προσπάθεια, η Δόση τα κατάφερε και έκανε ατομικό ρεκόρ, ενώ η Γκούσιν απάντησε επίσης στην τρίτη προσπάθειά της και διατήρησε την πρώτη θέση.




Ο πήχης ανέβηκε στα 1,92μ, όπου καμία από τις δύο δεν κατάφερε να το περάσει, παρά τις πολύ καλές προσπάθειες.

Έτσι, η Γκούσιν κατάφερε με δυσκολία να κάνει το 5 στα 5 φέτος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Δεύτερη με την ίδια επίδοση αναδείχθηκε η Παναγιώτα Δόση (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) και τρίτη η Ελευθερία Χριστογεώργου (ΓΣ Κηφισιάς) με 1.69.




Η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Ηλιούπολης) έφτασε στην 10η της νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 8.26 σε μια κούρσα που της έδειξε πως βρίσκει το ρυθμό της μετά τον τραυματισμό στην αρχή της περιόδου.

Η Πεσιρίδου είναι εντός πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με τη διαδικασία να είναι ανοιχτή για λίγες ακόμη ημέρες. Οι κόποι της Σοφίας Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑ Καβαλάς) ανταμείφθηκαν στη σημερινή της παρουσία στο πανελλήνιο, όπου όχι μόνο ήταν δεύτερη, αλλά πέτυχε 8.39 και ξεπέρασε τον εαυτό της. Η ανερχόμενη αθλήτρια των εμποδίων Μάρθα Νεαμονίτη (ΟΦΚΑ Σέρρες) ήταν τρίτη με 8.73.




Με νίκη του Παναθηναϊκού στα 4Χ400 μ. μικτή έκλεισε το 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι Δημήτρης Λεβαντίνος, Γεωργία Δεσπολάρη, Κώστας Νάκος και Δήμητρα Γναφάκη έφεραν πρώτοι τη σκυτάλη στον τερματισμό με χρόνο 3.36.71.

Στη δεύτερη θέση ο ΓΣ Ηλιούπολης με τους/τις Χριστόφορο ΚουτλήΚατερίνα Κουτλή, Γιώργο Σπανουδάκη και Ιουλιάννα Ρούσσου με 3.40.72.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος