fbpx

Πανελλήνιο κλειστού ΣΕΦ: Βροντινός και Εμμανουηλίδου πρωταθλητές στα σπριντ

Ο Βροντινός νικητής στο Πανελλήνιο

Ο Θοδωρής Βροντινός του ΠΑΟΚ και η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου του ΑΣΣ Αλέξανδρου Μακεδονίας αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο σπριντ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Αμφότεροι είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις και δίκαια ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Βροντινός πήρε τη νίκη στα 60μ., πετυχαίνοντας, μάλιστα, νέο ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 6.68. Ο αθλητής του Χάρη Βαρυτιμίδη, όπως στις περισσότερες κούρσες του στη σεζόν, έτσι και σήμερα έφυγε καλά στο βατήρα, και μετά τα 30μ. έφυγε μπροστά και κράτησε μέχρι το τέλος τη διαφορά.

Δεύτερος τερμάτισε ο Γιάννης Βοσκόπουλος του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας την καλή του αγωνιστική κατάσταση, ενώ τρίτος ήρθε ο Γιάννης Νυφαντόπουλος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 6.77.

Στις γυναίκες, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πέτυχε το εξαιρετικό 7.29 και αναδείχθηκε νικήτρια στο αγώνισμα. Παράλληλα υπερασπίστηκε το χρυσό μετάλλιο του 2023, και φυσικά επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση.

Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς ήταν η Δήμητρα Τσουκαλά που τερμάτισε σε 7.39 και βελτίωσε για πέμπτη φορά φέτος το ατομικό της ρεκόρ, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Γάτου του ΑΓΕΣ Κάμειρος με 7.46.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος