fbpx

Με 5 ελληνικές συμμετοχές το μίτινγκ του Βελιγραδίου

Η Γκούσιν στο Παγκόσμιο

Έντονο ελληνικό ενδιαφέρον θα έχει φέτος το Belgrade indoor meeting, μιας και θα η Ελλάδα θα έχει πενταμελή εκπροσώπηση, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι πρωταθλητές. Ο λόγος για τις Τατιάνα Γκούσιν, Γεωργία Δεσπολλάρη, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Παναγιώτα Δόση και Κώστας Δουβαλίδης.

Η Γκούσιν στο ύψος θα προσπαθήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στον κλειστό, ενώ στόχος της πλέον είναι τα άλματα πάνω από τα 1.90μ, ώστε να φτάσει ακόμα πιο κοντά γίνεται στο ατομικό της (1.94μ). Στον ίδιο αγώνα θα είναι και η Δόση, που ήδη έχει υπερβεί τα 1.87μ.

Παράλληλα, η Δεσπολλάρη θα συνεχίσει τους αγώνες της στα 800μ, με σκοπό να βελτιώσει το ρεκόρ της. Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου έχει κάνει νέο ατομικό ρεκόρ φέτος, με 02:05.81, και δείχνει σταθερότητα στους καλούς χρόνους.

Στα 60μ γυναικών θα τρέξει η Σπανουδάκη, όντας στην τρίτη κούρσα της στη σεζόν μετά από δύο στο Ντόρντμουντ και την ημερίδα του ΣΕΦ. Έχει φετινό ρεκόρ 7.40 και θα επιδιώξει να το βελτιώσει, ενώ στο Βελιγράδι θα αγωνιστεί ο Δουβαλίδης.

Μετά το Βαλκανικό πρωτάθλημα έχει σκοπό να τρέξει ακόμη γρηγορότερα και να βελτιώσει το 7.83 που έχει φέτος. Πλέον προπονείται με τον Αντώνη Γιαννουλάκη και στοχεύει στην παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος