fbpx

Πρωτιά για την Γκούσιν στο Χουστοπέτσε

Η Γκούσιν στο Χουστοπέτσε

Τέταρτη διαδοχική νίκη σε μίτινγκ του εξωτερικού για την Τατιάνα Γκούσιν, που δείχνει σταθερότητα σε άλματα πάνω από το 1,90μ. Σήμερα Σάββατο (10/2) αγωνίστηκε στο Χουστοπέτσε, και με άλμα στο 1,91μ. κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση, ενώ «άγγιξε» και το ατομικό ρεκόρ πάνω από το 1,93μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ύψους, που προπονείται με την Ιωάννα Σιώμου, ξεκίνησε τον αγώνα της στο 1,78 μ., το οποίο και πέρασε με την πρώτη. Χρειάστηκε δύο προσπάθειες για το 1,83μ., και στη συνέχεια ξεπέρασε με την πρώτη το 1,87μ. και το 1,91μ.

Αυτός ήταν ο τέταρτος αγώνας για την Γκούσιν στη χειμερινή περίοδο. Το 1,91 . που σημείωσε σήμερα ήταν η καλύτερη φετινή της επίδοση, την οποία είχε πετύχει και στο μίτινγκ του Μιραμάς. «Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν φοβερή», είπε η Γκούσιν ευχαριστώντας παράλληλα το κοινό.

«Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να καταφέρω να ξεπεράσω το 1,93 μ. γιατί φαίνεται ότι είναι ένα ύψος που το έχω. Ελπίζω να το πετύχω στον επόμενο αγώνα μου που είναι στο Βελιγράδι», κατέληξε η 30χρονη άλτρια, που την Τρίτη (13/2) αγωνίζεται στο μίτινγκ της σερβικής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος