fbpx

Ημερίδα κλειστού – ΣΕΦ: Βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ η Αναστασίου στα 60 μ. (video)

Άρτεμις Αναστασίου

Η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ) επικράτησε στα 60 μ. στην ημερίδα του ΣΕΦ, με 7.37 και βελτίωσε το ατομικό της 7.41 από το 2022.

Η αθλήτρια του Δημήτρη Βασιλικού έφυγε καλά στην εκκίνηση, αναπτύχθηκε μετά τα 40 μ. και δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει πρώτη τη γραμμή τερματισμού.

Η αθλήτρια προετοιμάζεται για τα 200 μ. στον ανοιχτό στίβο, εκεί όπου θα επιδιώξει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης. Η Αναστασίου, η οποία στον προκριματικό πέτυχε 7.49, λίγο αργότερα στο πλαίσιο της προπόνησης της, έτρεξε και 200 μ. όπου τερμάτισε σε 23.83 και πέτυχε ατομικό ρεκόρ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την παρουσία μου στα 60 μ. και το νέο ατομικό ρεκόρ, αλλά και την πολύ καλή εκκίνησης. Έγιναν κάποια λάθη στην κούρσα, ωστόσο το αποτέλεσμα με ικανοποιεί. Στο 200άρι μπήκα περισσότερο προπονητικά. ΄΄Ήμουν αρκετά κουρασμένη, παρόλα αυτά βγήκε κι εκεί ένα ρεκόρ. Η προετοιμασία μου πηγαίνει πολύ καλά κι ευελπιστώ πως το καλοκαίρι θα είμαι σε θέση να τρέξω στους χρόνους που στοχεύω στα 200 μέτρα. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος μου στόχους, ωστόσο στη σκέψη μου είναι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευχαριστώ τον τον προπονητή μου, Δημήτρη Βασιλικό, που είναι δίπλα μου», είπε η Αναστασίου.

Τον εαυτό της ξεπέρασε και η Δήμητρα Τσουκαλά, που τερμάτισε σε 7.42 και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της χρονιάς. Η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη κάνει πολύ καλή σεζόν κι αναμένεται το καλοκαίρι να ξεχωρίσει και στα 100 μ. Η τριάδα συμπληρώθηκε από την Εβελίνα Άνθη, που σημείωσε 7.53.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη αγωνίστηκε στον προκριματικό και πέτυχε 7.49, ωστόσο στον τερματισμό χρειάστηκε ιατρική φροντίδα, καθώς έχει μια σύσπαση στο γαστροκνήμιο. Η αθλήτρια θα κάνει αύριο τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος