fbpx

Καλό ξεκίνημα για τη Μαρινάκου στο Μετς – Ρεκόρ για τη Ρέτσα στις ΗΠΑ

Η Μαρινάκου στο Μετς

Επέστρεψε στη δράση της χειμερινής περιόδου η Αναστασία Μαρινάκου, με στόχο να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις του περσινού χειμώνα. Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Μετς και κατέλαβε την 11η θέση στα 3.000μ. με 9.09.03.

Αυτή είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της σ’ αυτήν την απόσταση. Προσπαθεί να επιστρέψει στους χρόνους που την αντιπροσωπεύουν, και να καλύψει φυσικά το χαμένο έδαφος, μετά τον τραυματισμό που την κράτησε εκτός δράσης την περσινή θερινή σεζόν.

Η Μαρινάκου έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 9.05.82, και το πέτυχε πριν ένα χρόνο στην ίδια διοργάνωση. Αυτή είναι η τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο.

Ρεκόρ για τη Ρέτσα στις ΗΠΑ

Στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ αγωνίστηκε την Παρασκευή (2/2) η Αναστασία Ρέτσα, και κατέλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,25μ. Η 20χρονη αθλήτρια βελτίωσε για δεύτερη φορά φέτος το ατομικό της ρεκόρ, αφού είχε 4,21μ. από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2023.

Η Ρέτσα δοκίμασε στη συνέχεια στα 4,35 μ., ύψος, που σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Η αθλήτρια διανύει καλή σεζόν και δείχνει να σταθεροποιείται σε επιδόσεις πάνω από τα 4,20μ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος