fbpx

Ανδρεάδη: «Στοχεύω να σπάσω και το ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο»

Αναστασία Ανδρεάδη

Η Αναστασία-Μιχαέλα Ανδρεάδη μπήκε στη νέα χρονιά με ατομικό ρεκόρ με τη σφαίρα βάρους 3 κιλών 15,51 μ. σε κλειστό στίβο και 16,46 μ. σε ανοιχτό.

Μάλιστα, μέσα σε μια εβδομάδα κατάφερε να ανέβει αρχικά στα 16,54 μ. και μετά στα 16,77 μ.

Οι επιδόσεις της είναι καλύτερες από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας που έχει η Αναστασία Ντραγκομίροβα με 16,51 μ. (η ίδια είναι κάτοχος και στον ανοιχτό με 17,44 μ.).

Σχετικά με τις επιδόσεις και τις εμφανίσεις που θα την αφήσουν ικανοποιημένη αυτή τη χρονιά είπε στον ΣΕΓΑΣ: «Αρχικά θέλω στον κλειστό στίβο να κάνω την ίδια επίδοση με τη σημερινή και έπειτα πολύ παραπάνω. Στη συνέχεια στοχεύω να σπάσω και το ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο.

Έπειτα θα ήθελα να έρθει μια πολύ καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Αν συμβούν όλα αυτά, θα είμαι πολύ ικανοποιημένη».

To Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας της θα γίνει στη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας μεταξύ 18-21 Ιουλίου και πραγματικά η Ανδρεάδη είναι σε θέση να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

«Είναι η πρώτη μου χρονιά στην κατηγορία Κ18. Θέλω να κυνηγήσω κάποιο μετάλλιο. Αν έρθει και το χρυσό θα είμαι διπλά χαρούμενη. Πάνω απ’ όλα να είμαστε καλά, χωρίς τραυματισμούς και βλέπουμε» συμπληρώνει η Αναστασία-Μιχαέλα Ανδρεάδη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος