fbpx

Αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ επισκέφθηκε τη μονάδα προστασίας παιδιού Πεντέλης

Ο ΣΕΓΑΣ στη μονάδα προστασίας παιδιού Πεντέλης

Στη Μονάδα προστασίας παιδιού Πεντέλης παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ, με επικεφαλής την πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σοφία Σακοράφα. Συνοδευόμενη από την αθλήτρια του ύψους, Τατιάνα Γκούσιν, και την άλλοτε πρωταθλήτρια των 400μ, Μαρία Μπελιμπασάκη, σκόρπισαν χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Την αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ υποδέχθηκε ο διευθυντής της μονάδας, Σπύρος Καραγκούνης, και αφού παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρώσει οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας στίβου, κατευθύνθηκαν στην αίθουσα απασχόλησης των παιδιών.

Εκεί φιλοξενούνται 30 παιδιά ηλικίας από λίγων μηνών έως 6 ετών. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες διατίθενται σε παιδιά που χρήζουν κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης όταν δεν διαθέτουν το κατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον.

Η κ. Σακαράφα εξέφρασε τον θαυμασμό της για το έργο που γίνεται στην εγκατάσταση, ενώ συζήτησε με τον κ. Καραγκούνη για περεταίρω δράσεις που θα γίνουν από την πλευρά της Ομοσπονδίας, προκειμένου να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, μάλιστα πρότεινε να παρευρεθούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές, ώστε να δουν από κοντά τους πρωταθλητές μας. Παρέδωσε και στον διευθυντή της μονάδας ένα αναμνηστικό δώρο για την επίσκεψη.

Παρέδωσε επίσης τα συλλεκτικά μετάλλια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αλλά και ένα Κύπελλο που απονέμεται στα Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου. Παράλληλα, Γκουσίν και Μπελιμπασάκη ήταν την περισσότερη ώρα στην αίθουσα απασχόλησης των παιδιών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος