fbpx

Πρεμιέρα με 8,32μ για τον Τεντόγλου στο ΟΑΚΑ

Ο Τεντόγλου στην ημερίδα στο ΟΑΚΑ

Εξαιρετικό ντεμπούτο στη νέα χρονιά τον κλειστό στίβο για τον Μίλτο Τεντόγλου, στο πλαίσιο της προπονητικής ημερίδας στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης στο μήκος έδειξε σε πολύ κατάσταση, και με το “καλημέρα” πέταξε στα 8,32μ. Η συνέχεια για τον ίδιο θα είναι στην Οστράβα στις 30/1.

Ο Μίλτος ξεκίνησε δυναμικά με άλμα στα 8,20μ, ανέβηκε στα 8,21μ στη δεύτερη προσπάθεια του. Έφτασε στα 8,03μ μετέπειτα, ενώ στην τέταρτη πέτυχε τη μεγαλύτερη επίδοσή του. Ικανοποιημένος από την προσπάθειά του αποχώρησε και παρακολούθησε τις προσπάθειες των υπολοίπων.

Στην προπονητική ημερίδα ξεχώρισε και ο 21χρονος Νίκος Σταματονικολός με επίδοση στα 7,71μ, που είναι κοντά στο ρεκόρ του στα 7,86μ, το οποίο πέτυχε στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Βόλο. Αγωνίστηκε μισή φορά και άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Παναγιώτη Μπαλταδούρο.

Σε δηλώσεις του αργότερα ο Τεντόγλου, είπε: «Είναι από τα καλύτερά μου άλματα αυτό. Κάθε φορά που κάνω 8,30 στην προπόνηση ξέρω ότι είμαι πολύ καλά. Είμαι έτοιμος για τους επίσημους αγώνες. Τα άλματά μου έγιναν με 14 διασκελισμούς.

Η μεγάλη μου φόρα είναι με 16, οπότε έχω περιθώριο άλλα δύο βήματα για να την τρέξω καλύτερα. Δεν έτρεξα πολύ καλά σήμερα. Από εκεί κρίνονται τα μεγάλα άλματα, από την καλή φόρα. Γιατί τα άλματά μου είναι πολύ καλά τεχνικά».

Περισσότερο από όλα με βοήθησε ότι μπήκε θέρμανση, ήταν το πιο σημαντικό. Είμαστε, βέβαια, ευγνώμονες και για όλα τα υπόλοιπα που έχουν φτιάξει. Θα είναι στην Οστράβα, που είναι ένας πολύ καλός αγώνας. Έχω πάει πολλές φορές, και φέτος θα είναι εκεί πολλοί καλοί αθλητές».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος