fbpx

Σε εξέλιξη το Φεστιβάλ Αλμάτων στη Θεσσαλονίκη

Ο Μέρλος στο Ευρωπαϊκό

Σήμερα Σάββατο (13/1) διεξάγεται το φεστιβάλ αλμάτων «Βαγγέλης Κουρκουτίδης» στο κλειστό «Τασούλα Κελεσίδου» στη Θεσσαλονίκη. Είναι το πρώτο εγχώριο τουρνουά της χειμερινής περιόδου και αποτελεί ευκαιρία για πολλούς αθλητές να κάνουν το ντεμπούτο τους για φέτος.

Ο Αντώνης Μέρλος επικράτησε στο ύψος με 2,14 μ., σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα για τον ίδιο. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την Κυριακή (21/1) στο Λουξεμβούργο. Ο Μέρλος πέρασε με την πρώτη τα 2,00μ., 2,03μ., 2,06μ., 2,10μ. και 2,14μ.

Παράλληλα, η 16χρονη Αναστασία Μπουμπουλίδη τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο επί κοντώ, ξεκινώντας ιδανικά τους αγώνες της για τη χειμερινή περίοδο. Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεπέρασε τα 4,00μ. και στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,10μ.

Νικήτρια στο αγώνισμα ήταν η Τουρκάλα αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, Ντεμέτ Παρλάκ, με 4,20μ. Η Ελένη Πόλακ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 4,20 μ. κι έτσι δεν μπόρεσε να καταταχθεί. Η έμπειρη αθλήτρια έχει μπροστά της τη διοργάνωση του Λουξεμβούργου την Κυριακή.

Καλή αγωνιστική παρουσία είχε και η Ευγενία – Μαρία Παναγιώτου, που ήταν τρίτη με 3,85μ. και στη συνέχεια χαμένες προσπάθειες στα 4,00μ. Η νεαρή αθλήτρια του Νίκου Βαρσάμη έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 3,85 μ. και στον ανοιχτό 4,08 μ. από το 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος