fbpx

Φεστιβάλ Αλμάτων «Βαγγέλης Κουρκουτίδης»: Ξεκινάει η δράση στη Θεσσαλονίκη

Η Πόλακ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

Ξεκινάει η αγωνιστική δράση της χειμερινής περιόδου το Σάββατο (13/1) στο κλειστό των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Το φεστιβάλ Αλμάτων «Βαγγέλης Κουρκουτίδης» θα συγκεντρώσει πολλούς αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη τη χώρα, και το θέαμα αναμένεται πλούσιο.

Μέσα από το εν λόγω φεστιβάλ θα κάνει το ντεμπούτο της στη σεζόν η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Ελένη Πόλακ. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θα ξεκινήσει από νωρίς τους αγώνες, επιδιώκοντας να βρεθεί σύντομα στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Στην ίδια διοργάνωση θα ανοίξει τη σεζόν και η νεαρή Ελληνίδα Ευγενία-Μαρία Παναγιώτου, που πέρυσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις Ολυμπιακές Ημέρες Νεότητας.

Στους άνδρες, ο Γιάννης Ριζος θέλει να ξεκινήσει δυναμικά το 2024, προσεγγίζοντας σταδιακά το ατομικό του ρεκόρ στα 5,60μ. Στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο νεαρός ο Γιώργος Παπαναστασίου με ατομική επίδοση 5,10 μέτρα.

Στο ύψος ξεχωρίζει ο Έλληνας πρωταθλητής, Αντώνης Μέρλος, και στο μήκος γυναικών η κορυφαία Ελληνίδα των τελευταίων ετών, Βασιλική Χαΐτίδου, αλλά και η Ναταλία Μπέση. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών θα πάρουν μέρος οι Χρήστος Χήτας και Αντώνης Στυλιανίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος