fbpx

Παναθηναϊκός: Τρεις “πράσινες” μεταγραφές στο τμήμα στίβου

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Μεϊντή

Ενισχύθηκε ο Παναθηναϊκός στο τμήμα στίβου, πραγματοποιώντας τρεις προσθήκες με τους Δημήτρη Μεϊντή, Γιώργο Κουρή και Δάντη Τζιώλη.

Η ανακοίνωση για τον Μεϊντή: Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ενέταξε στο ρόστερ του τον Δημήτρη Μεϊντή.

Ο ελπιδοφόρος αθλητής που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Κόροιβου Αμαλιάδας έχει …ειδικότητα τα 800 μ. ενώ έχει αγωνιστεί και στα 1500μ.

Ήταν 5ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 800μ. ενώ το 2020 ήταν 6ος στα 800μ. ανοιχτού στίβου. Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον αγώνα Run Greece Πατρα και τη δεύτερη θέση στον τελικό run Greece.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Μεϊντή ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας Σύλλογος με τεράστια ιστορία. Ήταν όνειρο μου από μικρό παιδί να αγωνιστώ με το τριφύλλι και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τα πράσινα χρώματα του αγαπημένου μου Παναθηναϊκού».

Η ανακοίνωση για τον Κουρή αναφέρει: «Σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιώργο Κουρή.

Ο 25χρονος αθλητής που ανήκε στον Ολυμπιακό και ήταν βασικό στέλεχος των «ερυθρόλευκων» ομάδων τα δύο τελευταία χρόνια ανήκει πλέον στο «τριφύλλι».

Ήταν μέλος της ομάδας 4Χ100 του Ολυμπιακού που πήρε την 10η θέση στο πρωτάθλημα ενώ έχει ενεργή παρουσία την τελευταία δεκαετία από τα πανελλήνια πρωταθλήματα μικρότερων κατηγοριών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στα 80μ. στους Παμπαίδες ενώ το 2016 ήταν μέσα στην κορυφαία δωδεκάδα στους Παίδες.

Από εκείνη την σεζόν πήρε μέρος και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 60μ. με την φανέλα του ΓΣ Κερατσινίου και την τελευταία διετία ήταν ενεργός με την ομάδα του Ολυμπιακού ιδιαίτερα στις σκυτάλες.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε ένα μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και εύχομαι να βοηθήσω από την πλευρά μου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας που είναι το πρωτάθλημα τόσο των ανδρών όσο και το σύνολο. Για μένα είναι μια πρόκληση που θέλω να ανταποκριθώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν να έρθω».

Η ανακοίνωση για τον Τζιώλη: «Πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Παναθηναϊκό στο τμήμα στίβου καθώς απέκτησε τον Δάντη Τζιώλη από τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος αθλητής θα ενισχύσει το «τριφύλλι» και η…σπεσιαλιτέ του είναι τα 400μ. εμπόδια που κατέκτησε την 7η θέση στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν αθλητή που αγωνιζόταν και στις δύο σκυτάλες 4Χ100μ. και 4Χ400μ. των «ερυθρολεύκων» αλλά και στα 400μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στα 200μ. στον κλειστό στίβο στο παρελθόν ενώ πριν τον Ολυμπιακό ήταν αθλητής της ΑΓΕ Ζακύνθου και του ΓΣ Ηλιούπολης.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και θα βοηθήσω από την πλευρά μου όσο μπορώ. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει πολλά ρεκόρ και κανένα τραυματισμό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος