fbpx

Στην Πολωνία θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Καραλής

Στην Πολωνία θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Καραλής

Ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του σε Αττάλεια και Κύπρο ο Εμμανουήλ Καραλής και ετοιμάζεται να συνεχίσει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του στην Πολωνία. Ο δευτεραθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Σπάλα, μαζί με το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι.

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή θα μείνει στην Πολωνία από τις αρχές του Δεκεμβρίου μέχρι και τις 22 του μήνα, μετά θα επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, και μετά θα γυρίσει εκ νέου στην Πολωνία για άλλες 20 μέρες.

Ο «ασημένιος» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο στα 5,82 μ. από τον περασμένο Αύγουστο στο μίτινγκ του Γιόγκριμ, ενώ στο ΣΕΦ ξεπέρασε τα 5,86 μ. και πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό.

Έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως πριν από το μεγάλο αθλητικό ραντεβού στο Παρίσι θα προσπαθήσει να βρεθεί και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκώβη, τον ερχόμενο Μάρτιο, αλλά και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος