fbpx

Σμιντ: «Ευγνώμων που κερδίζω τα χρήματά μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» (pics)

Σμιντ: «Ευγνώμων που κερδίζω τα χρήματά μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» (pics)

Η 24χρονη Γερμανίδα σπρίντερ, Αλίσα Σμιντ, προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη μέσω ανάρτησής της στο Tik Tok, σχετικά με τις συνθήκες που αγωνίζονται οι περισσότεροι αθλητές του στίβου, αλλά και για εισοδήματά τους, που πολλές φορές δεν βασίζονται από τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια των 400μ. ανέφερε πως δεν της αποφέρει πολλά ο στίβος πάνω στο οικονομικό κομμάτι, και ότι η βασική πηγή εσόδων της έρχεται από τα social media.

Δήλωσε ευγνώμων που κερδίζει κάποια χρήματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι γλυτώνει μία παράλληλη δουλειά μερικής απασχόλησης.

«Πρέπει να πω ότι δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους Γερμανούς αθλητές στίβου να ζήσουν από τον αθλητισμό. Αν είμαστε στην εθνική ομάδα λαμβάνουμε μόνο 700 ευρώ τον μήνα, ένα ποσό που δεν αρκεί για να ζήσεις.

Συχνά πληρώνουμε από την τσέπη μας επειδή έχουμε έξοδα μετακίνησης και ξενοδοχείου που δεν καλύπτονται πάντα. Είμαι ευγνώμων που κερδίζω τα χρήματά μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μπορώ να γλυτώσω άλλη μια δουλειά μερικής απασχόλησης».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος