fbpx

Συνεχίζεται η διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι

Συνεχίζεται η διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι

Eδώ και λίγα 24ωρα είναι στον “αέρα” το ράνκινγκ που αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, με την διαδικασία πρόκρισης να είναι σε εξέλιξη από την 1η Ιουλίου για όλα τα αγωνίσματα.

Το “Road to Paris” θα παρακολουθούν τους επόμενους μήνες αθλητές, αθλήτριες, αλλά και φίλοι του στίβου, προκειμένου να έχουν εικόνα για τις προκρίσεις στο κορυφαίo γεγονός του πλανήτη.

Το ράνκινγκ των αθλητών κι αθλητριών, τα όρια πρόκρισης, οι διαθέσιμες θέσεις πρόκρισης είναι ορισμένες από τις πληροφορίες, που θα βρουν διαθέσιμες όσοι παρακολουθούν τη συγκεκριμένη σελίδα.

Η διαδικασία πρόκρισης για τον μαραθώνιο θα κλείσει στις 30 Απριλίου, ενώ για όλα τα αγωνίσματα θα κλείσει στις 30 Ιουνίου. Το 2024 είναι μια χρόνια υψηλών απαιτήσεων με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να δεσπόζουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Συμμετοχή στις δύο διοργανώσεις διεκδικούν πολλοί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήδη έχουν προκριθεί Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη και Καραλής, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή μέσω ορίων πρόκρισης ή ranking, των Στεφανίδη, Τζένγκο, Φραντζεσκάκη, Αναστασάκη, δύο βαδίστριες τουλάχιστον από τις Παπαδοπούλου, Φιλτισάκου, Φιάσκα. Επίσης, υπάρχει και ο Παπαμιχαήλ που λογικά θα πάει στο Παρίσι και για το ατομικό, αλλά και για το μεικτό μαζί με την Ντρισμπιώτη.

Επίσης, μεγάλη πιθανότητα έχουν μέσω κατάταξης οι Εμμανουηλίδου, Σπανουδάκη, Πεσιρίδου, Δόση, Γκούσιν, Σκαρβέλη, Τσιάμης, Ανδρικόπουλος, Πανταζής, Ζάλτος και Κυριαζής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος