fbpx

Πομάσκι: «Αν είχα συνεχίσει στο ποδόσφαιρο δεν θα είχα γνωρίσει τον Τεντόγλου» (vids)

Πομάσκι: «Αν είχα συνεχίσει στο ποδόσφαιρο δεν θα είχα γνωρίσει τον Τεντόγλου» (vids)

Εκτός από τον Μίλτο Τεντόγλου, στους “Πρωταγωνιστές”, μίλησε και ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι.

Ο κορυφαίος προπονητής ξεκίνησε να μιλάει για τα αθλητικά του χρόνια στην Βουλγαρία, για την αγάπη του με την Ελλάδα και για τους λόγους για τους οποίους ανέλαβε τον κορυφαίο άλτη του μήκους.




Επίσης, Πομάσκι αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που τον προσέλαβε ως γυμναστή, αλλά η θητεία του δεν διήρκησε αρκετά καθώς το 2002 αποφάσισε να παραιτηθεί και να επιστρέψει στον στίβο.




«Εμπλεξα με το ποδόσφαιρο. Ηταν μια πάρα πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη και είπα να πάω να δοκιμάσω. Δεν ξέρω μπάλα. Εγώ μπορώ να τους κάνω να κινούνται καλά. Η τεχνική είναι δουλειά άλλου προπονητή. Και νομίζω ότι κινηθήκαμε καλά την πρώτη σεζόν. Είχαμε μόνο νίκες. Ρεκόρ γκολ, πρωτάθλημα, Κύπελλο και καλή πορεία στην Ευρώπη. Και κάνω ίσως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, από οικονομικής πλευράς, και παραιτούμαι. Μετά άρχισα ξανά τον στίβο. Αν είχα συνεχίσει στο ποδόσφαιρο δεν θα είχα γνωρίσει και τον Τεντόγλου. Ηταν ένας λάθος εκείνης της εποχής μου. Σήμερα λέω ότι έπραξα σωστά τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πομάσκι.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος