fbpx

Στη Λιθουανία εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ για το Γκαλά βράβευσης των κορυφαίων της χρονιάς

Στη Λιθουανία εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ για το Γκαλά βράβευσης των κορυφαίων της χρονιάς

Ο διευθυντής Αγώνων του ΣΕΓΑΣ Ανδρέας Γκόγκας, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και τεχνικός διευθυντής αναπτυξιακών κατηγοριών Στέφανος Ματάκης ταξίδεψαν σήμερα, Τετάρτη (18/10) για τη Λιθουανία όπου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις εργασίες των συνεδρίων και να παρακολουθήσουν το Γκαλά βράβευσης των κορυφαίων της χρονιάς (Σάββατο 21/10).

Οι εργασίες για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2024 θα γίνουν το απόγευμα της Πέμπτης (19/10), ενώ το πρωί του Σαββάτου θα συνεδριάσει και η Βαλκανική Ένωση.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα είναι δίχως αμφιβολία το σημαντικότερο γεγονός του επόμενου έτους, ωστόσο για τον ευρωπαϊκό στίβο, η διοργάνωση της Ρώμης θα έχει μεγάλη βαρύτητα.

Το βράδυ του Σαββάτου η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου θα βραβεύσει τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2023. Μια εκδήλωση που έχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ στους Άνδρες είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου. Ο νικητής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης και στο Παγκόσμιο ανοιχτού της Βουδαπέστης είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος και διεκδικεί τον τίτλο μαζί με τους Μόντο Ντουπλάντις (επί κοντώ- Σουηδία) και Τζέικομπ Ινγκεμπρίτσεν (5.000μ.-Νορβηγία). Στις γυναίκες τον τίτλο των κορυφαίων διεκδικούν οι Φέμκε Μπολ (400μ. εμπ.-Ολλανδία), Γιάροσλαβ Μάχουτσικ (ύψος- Ουκρανία), Μαρία Πέρεζ (βάδην- Ισπανία).

Στη διάρκεια του Γκαλά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου θα βραβεύσει τον ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο ως απερχόμενο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑ, με δυο θητείες.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του European Athletics στο YouTube.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος