fbpx

Τεντόγλου: Σε Αττάλεια, Κύπρο και Νότιο Αφρική για την προετοιμασία του 2024

Τεντόγλου: Σε Αττάλεια, Κύπρο και Νότιο Αφρική για την προετοιμασία του 2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει αρκετά χρόνο μπροστά του για να προετοιμαστεί κατάλληλα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, που θα ξεκινήσουν 1 Αυγούστου 2024.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι θα κληθεί το 2024 να υπερασπιστεί τρία χρυσά μετάλλια σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις και για να μπορέσει να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Ο κορυφαίος Έλληνας στο μήκος αναχωρεί τη Δευτέρα (16/10) για την Αττάλεια της Τουρκίας, προκειμένου να κάνει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του στο προπονητικό κέντρο Gloria, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει για λίγες μέρες στην Αθήνα μέχρι να αναχωρήσει για την Κύπρο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (6-20/11). Το γκρουπ αφού κάνει γιορτές στην Ελλάδα θα αναχωρήσει για τη Νότιο Αφρική (3-22/1) σε μια περίοδο όπου ήδη θα έχει μπει στην προαγωνιστική περίοδο ενόψει των διοργανώσεων του κλειστού.

Ο Τεντόγλου θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο κλειστού της Γλασκόβης (1-3/3), όπου θα υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο, που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στο μήκος. Ο επόμενος μεγάλος στόχος του 25χρονου είναι να κάνει τρία τα χρυσά του μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και φυσικά να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2021 στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος