fbpx

Τζένγκο: «Να εξασφαλίσω τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του ranking»

Τζένγκο: «Να εξασφαλίσω τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του ranking»

H 21χρονη πρωταθλήτρια του ακοντισμού, Ελίνα Τζένγκο, έχει ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία της προκειμένου να είναι έτοιμη για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκουράστηκα για δύο εβδομάδες και μπήκα και πάλι σε προπονήσεις. Έχω ξεκινήσει και την παρακολούθηση της σχολής μου ταυτόχρονα (σ.σ. είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ). Για την επόμενη χρονιά έχουμε σχεδιάσει να μπούμε σε αγώνες από νωρίς, από τον Μάρτιο. Έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλες διοργανώσεις και θέλω να είμαι έτοιμη», είπε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις δηλώσεις της στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Πριν δύο χρόνια η πρωταθλήτρια του ακοντισμού είχε καταφέρει να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο και την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει στη Ρώμη ως η κάτοχος του τίτλου.

Η αθλήτρια που προπονείται με τον Γιώργο Μποτσκαριώβ, θα διεκδικήσει την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι. «Η χρονιά που έρχεται είναι γεμάτη. Ουσιαστικά αυτό που θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω από νωρίς είναι η εξασφάλιση της συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του ranking», τόνισε η Τζένγκο.

«Από την χρονιά που πέρασε θέλω να κρατήσω μόνο τα θετικά. Αφήνω πίσω όσα άσχημα συνέβησαν και συνεχίζω», κατέληξε η 21χρονη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος