Η Βίνφρεντ Γιαβί από το Μπαχρέιν υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της στα 3.000 μέτρα στιπλ γυναικών των Ασιατικών Αγώνων.
Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αγώνισμα, η Γιαβί πήρε τον τίτλο με ρεκόρ διοργάνωσης σταματώντας το χρονόμετρο στα 9:18.28 και ξεπέρασε την προηγούμενη επίδοση με 9:31.36 που κρατούσε από την Ιντσεόν το 2014. Με ατομικό ρεκόρ 9:27.63 η Ινδή Παρούλ Τσαουντχάρι πήρε το αργυρό μετάλλιο ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η συμπατριώτισσά της, η Πρίτι.
Μετά το αργυρό μετάλλιο στα 100 μέτρα η Βερόνικα Σάντι Περέιρα από την Σιγκαπούρη πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα με την πρωταθλήτρια Ασίας να τερματίζει σε 23,03 δευτερόλεπτα. Δεύτερη με 23,28 η Λι Γιουτίνγκ από την Κίνα ενώ η νικήτρια του 2018, η Εντιντιόνγκ Οντιόνγκ από το Μπαχρέιν πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Νικητής στα 200 μέτρα των ανδρών αναδείχθηκε ο Ιάπωνας Κόκι Ουεγιάμα που με 20,60 επικράτησε για μόλις 3 εκατοστά του δευτερολέπτου του Αμπντουλάρ Αμπκάρ Μοχάμεντ από την Σαουδική Αραβία με τον Γιανγκ Τσουν-Χαν από την κινεζική Ταϊπέι να κάνει δικό του το χάλκινο μετάλλιο.
Στο φώτο-φίνις κρίθηκε ο τίτλος στα 110 μέτρα εμπόδια καθώς μετά από αρκετές αναλύσεις του βίντεο οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν δύο χρυσά μετάλλια, έναν στον Ιάπωνα Σούνια Τακαγιάμα και ένα στον Γιαγκούμπ Αλ-Γιούχα από το Κουβέιτ που είχαν τον ίδιο χρόνο με 13.41. Ο Κινέζος Σου Ζουόγι που ακολούθησε με 13.50 πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Με πρωταγωνίστρια την Σάλβα Έιντ Νάσερ που επέστρεψε μετά από διετή αποκλεισμό λόγω ντόπινγκ το Μπαχρέιν πήρε τη νίκη στο μεικτό 4Χ400 με την Σρι Λάνκα να ακολουθεί από τη 2η θέση και την Ινδία να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο.
Με ατομικό ρεκόρ στα 6,73 μέτρα η Σιλονγκ Σικί από την Κίνα πήρε τον τίτλο στο άλμα εις μήκος επικρατώντας με διαφορά 10 εκατοστών της Ινδής Άνσι Σόγιαν Ενταπίλι ενώ το χάλκινο με 6,50 μέτρα πήρε η Γιούε Ένγκα Γιαν από το Χονγκ Κον με τις πρώτες τρεις να βελτιώνουν το ατομικό τους ρεκόρ.
Για 3η διαδοχική διοργάνωση το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ πήρε η Λι Λινγκ με την Κινέζα να έχει επίδοση 4,63 μέτρα με την πρώτη της προσπάθεια βελτιώνοντας και το ρεκόρ διοργάνωσης που κατείχε η ίδια κατά τρία εκατοστά. Η Γιαπωνέζα Μισάκι Μορότα ήταν 2η με 4.48 ενώ 3η με 4.30 ήταν η Νιού Τσανγκ από την Κίνα.
Το Ιράν κατέλαβε τις πρώτες δύο θέσεις στη δισκοβολία ανδρών με τον Χοσεϊν Ρασούλι να έχει επίδοση 62,04 και να επικρατεί του συμπατριώτη του, Εχσάν Χαντάντι, ο οποίος είχε 61,82 μέτρα με τους δύο αθλητές να σημειώνουν τις καλύτερες φετινές τους επιδόσεις.