fbpx

Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για το 2023 ο Τεντόγλου

Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για το 2023 ο Τεντόγλου

Μέσα στα δέκα ονόματα των υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για φέτος βρίσκεται και αυτό του Μίλτου Τεντόγλου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στη μέρα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους στη Βουδαπέστη και πρωταθλητής Ευρώπης τον περασμένο χειμώνα στην Κωνσταντινούπολη θα διεκδικήσει για 3η διαδοχική χρονιά τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης.

Ο 25χρονος Έλληνας άλτης του Γιώργου Πομάσκι διένυσε μία ακόμα φανταστική χρονιά και δικαίως βρέθηκε στην ελίτ των αθλητών της Ευρώπης, και οι φίλοι του στίβου μπορούν να τον ψηφίσουν στα social media της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, μέχρι και τη Δευτέρα 2/10.

Υποψήφιοι για τον τίτλο είναι ακόμη οι: Βάρχομ (400 μ. εμπ.-Νορβηγία), Ντουπλάντις (επί κοντώ- Σουηδία), Στάλ (σφαιροβολία-Σουηδία), Ταμπέρι (ύψος-Ιταλία), Νοβίτσκι (σφυροβολία-Πολωνία), Μάρτιν (βάδην-Ισπανία), Κερ (Μ. Βρετανία), Ινγκεμπρίτσεν (5000μ./1.500 μ.-Νορβηγία).

Στις γυναίκες υποψήφιες είναι οι: Βουλέτα (μήκος-Σερβία), Τιάμ (σύνθετα-Βέλγιο), Πέρεζ (Βάδην- Ισπανία), Μούρτο (επί κοντώ-Φινλανδία), Μάχουτσικ (ύψος-Ουκρανία), Κάζμαρεκ (400 μ.-Πολωνία), Τζόνσον-Τόμσον (σύνθετα-Μ. Βρετανία), Χόντκινσον (800 μ.-Μ. Βρετανία), Χασάν (1.500 μ./5.00 μ.-Ολλανδία), Μπολ (400 μ.-Ολλανδία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος