fbpx

Ξεκινάει την προετοιμασία της η Εμμανουηλίδου

Ξεκινάει την προετοιμασία της η Εμμανουηλίδου

Επιστρέφει στις προπονήσεις η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της νέας χρονιάς, η οποία θα έχει εκ νέου υψηλούς στόχους, μιας και την τρέχουσα κατάφερε να πετύχει αρκετές διακρίσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η Εμμανουηλίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, ενώ στο 100άρι τερμάτισε 5η, ενώ παράλληλα έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό της Σιλέσια και στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Η Κατερίνα Αλεξοπούλου, προπονήτρια της Πολυνίκης, μίλησε στον ΣΕΓΑΣ για τη χρονιά που διένυσε, αλλά και για τα πλάνα της αθλήτριάς της για τη νέα σεζόν.

«Ο κλειστός δεν είναι στο πλάνο μας. Σίγουρα θα κάνει κάποιους αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες του ανοιχτού, ωστόσο όχι με πρόθεση το Παγκόσμιο.

Ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης όπου θα διεκδικήσει μια καλή εμφάνιση. Αν έρθει η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες εννοείται και δε θα πούμε όχι».

«Θα δούμε για τα δύο αγωνίσματα. Η αλήθεια είναι πως το 200άρι το χαίρεται περισσότερο. Στα 100μ. χρειάζεται βελτίωση στην εκκίνηση και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα δουλέψουμε την επόμενη χρονιά.

Η σεζόν φέτος ήταν πολύ μεγάλη και είχε πολλές απαιτήσεις. Η Πολυνίκη κατάφερε να πετύχει τους στόχους που είχαμε θέσει και να σταθεί με αξιοπρέπεια σε όλες τις διοργανώσεις με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

Στο φινάλε της σεζόν ήρθε η πρόκριση και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δεν είχαμε καν στο μυαλό μας αυτή τη συμμετοχή. Παρόλα αυτά τα πήγε πολύ καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος