fbpx

Πανελλήνιο Κ20: Γκάρτσιος και Αντωνάτος “έλαμψαν” στην Πάτρα

Πανελλήνιο Κ20: Γκάρτσιος και Αντωνάτος “έλαμψαν” στην Πάτρα

Ενάμιση μήνα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, μια ακόμα επιτυχία ήρθε για τον Δημήτρη Αντωνάτο (ΓΕ Κεφαλληνίας) με το χρυσό στο Πανελλήνιο Κ20 της Πάτρας.

Ο νεαρός σφαιροβόλος είχε καλύτερη προσπάθεια στα 18,84 μ. και πέτυχε τον στόχο του για τη φετινή διοργάνωση

Το ασημένιο μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ κατέκτησε ο Χρήστος Παπαδόπουλος (ΟΦΚΑ Φίλιππος Γ.) με 16,66 μ. και το χάλκινο ο Νίκος Δαρβίλας (Πήγασος Αγ. Δημητρίου) με 15,57 μέτρα.

Ο Γιάννης Γκάρτσιος (ΓΣ Κηφισιάς) είχε καλύτερο άλμα στα 14,88 μ. στο τριπλούν από την τέταρτη προσπάθεια, ενώ λόγω ενοχλήσεων στη μέση επέλεξε να αφήσει ενδιάμεσα δύο προσπάθειες.

Στον ακοντισμό των Γυναικών Κ20 νικήτρια ήταν η Γεωργία Κατσαρού (ΓΑΣ Ωρωπιών) με 45,88 μ., και ακολούθησαν Μελίνα Κέντρο (Πανιώνιος) με 44,03 μ. και Αποστολία Ματσέλα (ΓΣ Γλυφάδας) με 39,20 μέτρα.

Στο επί κοντώ ο Γιώργος Παπαναστασίου (Ολυμπιακή Δομή) έκανε τον τελευταίο του αγώνα στην κατηγορία και τον συνδύασε με άλμα στα 4,70 μ. και την πρώτη θέση. Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στον Παναγιώτη Κουπουρτιάδη (Ερμής 1877) και το χάλκινο στον Παναγιώτη Αθανασούλα (Πήγασος Αγ. Δημητρίου) με 4,40 μέτρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος