fbpx

Τελειώνουν τη σεζόν στο μίτινγκ του Σομπατέλι οι Αναστασάκης και Φραντζεσκάκης

Τελειώνουν τη σεζόν στο μίτινγκ του Σομπατέλι οι Αναστασάκης και Φραντζεσκάκης

Θα ολοκληρώσουν την αγωνιστική σεζόν τους στο μίτινγκ του Σομπατέλι της Ουγγαρίας οι Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Ο δέκατος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επιστρέφει στη δράση λίγες μέρες μετά την εκπληκτική παρουσία του στη διοργάνωση της Βουδαπέστης και θέλει να πετύχει μια καλή επίδοση στο κλείσιμο των αγωνιστικών υποχρεώσεών του.

«Μετά το Παγκόσμιο ξεκουράστηκα για δύο ημέρες κι έπειτα συνέχισα κανονικά την προπόνηση μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και δεν πάω απλά για να αγωνιστώ, αλλά για να διεκδικήσω μια καλή παρουσία. Θα μπω στον αγώνα δίχως άγχος. Το τελευταίο διάστημα κάναμε διαφορετική προπόνηση και θέλω να δω πως θα πάει», είπε αρχικά ο Αναστασάκης και πρόσθεσε:

«Οι προσδοκίες πάντα είναι υψηλές. Ο στόχος είναι να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε και να κυνηγάμε καλά αποτελέσματα. Μέσα στο Σεπτέμβριο θα ξεκουραστώ ώστε να ξεκινήσουμε και πάλι την προπόνηση μας τέλη του μήνα με αρχές Οκτωβρίου. Το 2024 έχει πολλές και σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις στις οποίες θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Παράλληλα, στην πόλη της Ουγγαρίας θα πραγματοποιήσει τον τελευταίο του αγώνα για τη σεζόν και ο Φραντζεσκάκης. Ο φιναλίστ του περσινού παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Όρεγκον θέλει να κλείσει τη σεζόν με μια καλή επίδοση, πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του για το 2024 εκεί όπου θέλει να επιστρέψει στους τελικούς των κορυφαίων διοργανώσεων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος