fbpx

Λάιλς: Έβαλε τέλος στην εφετινή σεζόν (pics)

Λάιλς: Έβαλε τέλος στην εφετινή σεζόν (pics)

Ο Αμερικανός σπρίντερ Νόα Λάιλς ανακοίνωσε την Παρασκευή (1/09) ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε για εκείνον, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του τρεμπλ στα σπριντ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου.

«Κάπως έτσι αποχαιρετώ τη σεζόν του 2023!» είπε ο Λάιλς σε ανάρτησή του στα social media. Μία ανάρτηση που περιελάμβανε τρία επιλεγμένα πλαίσια: «Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο σε 100μ και 200μ; 2 χρόνια αήττητος στα 200μ; 3Χ παγκόσμιος πρωταθλητής.»

Η είδηση σημαίνει ότι ο 26χρονος, αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο όνομα της ομάδας των ΗΠΑ, δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του Diamond League στις 16-17 Σεπτεμβρίου στο Γιουτζίν.

Ο Λάιλς έκλεισε τη σεζόν του με μια νίκη στα 200μ στο Diamond League της Ζυρίχης (31/08) και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του αγωνίσματος με τρεις νίκες σε ισάριθμες συμμετοχές του.

Η διοργάνωση του Diamond League έχει ακόμη δύο… στάσεις πριν από τον τελικό, το Σάββατο (2/09) στο Χιαμέν της Κίνας και το διήμερο 8-9/09 στις Βρυξέλλες.

Στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ο Λάιλς κατέκτησε το χρυσό στα 100μ, 200μ και 4Χ100 σκυταλοδρομίας κι έγινε ο πρώτος αθλητής που το κατάφερε μετά τον Τζαμαϊκανό Γιουσέιν Μπολτ το 2015.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού του επόμενου έτους είναι σχεδόν τρεις εβδομάδες νωρίτερα από ό,τι το τελευταίο Παγκόσμιο, με τους αγώνες του στίβου να έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα 1-11 Αυγούστου 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος