fbpx

Τζένγκο: «Όταν δεν απολαμβάνω τον αγώνα, ενώ ξέρω ότι έχω να δώσω, στενοχωριέμαι» (vid)

Τζένγκο: «Όταν δεν απολαμβάνω τον αγώνα, ενώ ξέρω ότι έχω να δώσω, στενοχωριέμαι» (vid)

Με δάκρυα στα μάτια η Ελίνα Τζένγκο μίλησε στην ΕΡΤ για τον αποκλεισμό της από τον τελικό του ακοντισμού, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δήλωσε τα εξής: «Δεν θέλω να είμαι αχάριστη. Και μόνο ότι αγωνίστηκα στο Παγκόσμιο είναι χαρά κι ευτυχία. Αλλά όταν δεν απολαμβάνω τον αγώνα, ενώ ξέρω ότι έχω να δώσω, στενοχωριέμαι. Δεν μου βγήκε. Δεύτερο σερί Παγκόσμιο που δεν μπαίνω στον τελικό. Θα το ξεπεράσω όμως και πάμε για το επόμενο. Ερχεται μία σημαντική χρονιά και θέλω να ξεκουραστώ και να μπω συγκεντρωμένη. Εφαγα τα μούτρα μου για δεύτερη χρονιά στην διοργάνωση και την τρίτη δεν θέλω να τα φάω πάλι».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Δακρυσμένη η Ε. Τζένγκο: «Δεν μου βγήκε σήμερα, δεύτερο Παγκόσμιο στη σειρά που δεν πάω στον τελικό»”,”description”:”Οι δηλώσεις της Ελληνίδας αθλήτριας μετά τον αποκλεισμό της “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wOC8yMy8xMS8xN18zOF82NGU1ZWFkMjg0NDNmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M34S”,”uploadDate”:”2023-08-23T11:18:45.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuzvn0qm2oht”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος