fbpx

Τεντόγλου: «Είπα να πατήσω πίσω στο δεύτερο άλμα και πάτησα… στο σπίτι μου» (vid)

Τεντόγλου: «Είπα να πατήσω πίσω στο δεύτερο άλμα και πάτησα… στο σπίτι μου» (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με περιπετειώδη τρόπο, αφού χρειάστηκε μια μεγάλη επίδοση στο τελευταίο άλμα.

Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, τόνισε ότι είναι αρνητικό να σπαταλά δυνάμεις ενόψει τελικού.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ανησύχησα. Είμαι λίγο βλάκας. Εκανα άκυρο για δύο εκατοστά. Ηταν εύκολη η πρόκριση. Είπα να πατήσω πίσω στο δεύτερο άλμα και πάτησα… στο σπίτι μου και έκανα 7,95μ. Δεν φοβήθηκα, απλά έκανα παραπάνω άλματα. Για ποιον λόγο; Χαζομάρα μου. Αύριο είναι ο τελικός και ξόδεψα τσάμπα ενέργεια. Και το έχω ξανακάνει. Συμβαίνει όταν πηγαίνεις σε νέο στάδιο, το οποίο εδώ είναι φανταστικό».

Ερωτώμενος για το 8,54μ, του Τζαμαϊκανού, ο Τεντόγλου απάντησε: «Αύριο όλα ξεκινούν από το μηδέν. Το 8,54μ που έκανε δεν μετράει αύριο. Ολα από την αρχή. Οπως τον είδα βέβαια, πιστεύω ότι μπορεί και παραπάνω. Κι εγώ πιστεύω θα βγάλω ένα τέτοιο άλμα. Θέλω πολύ να κερδίσω, αλλά δεν θα με πειράξει αν χάσω ενώ θα έχω κάνει μία μεγάλη επίδοση.

Πολλοί πέρασαν με το τρίτο άλμα. Ηταν 20 άτομα στον προκριματικό και περιμέναμε ώρα. Θα γίνει ωραίος τελικός».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μ. Τεντόγλου: «Το 8,25μ. ήταν ένα απλό αλματάκι, ξόδεψα ενέργεια χωρίς λόγο»”,”description”:”Οι δηλώσεις του Έλληνα αθλητή μετά την πρόκριση στον τελικό “,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wOC8yMy8xMS8xMV8wM182NGU1ZTk0NzlhNDk0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M8S”,”uploadDate”:”2023-08-23T11:13:22.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuzvi5427hbt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος