fbpx

Ευρωπαϊκό U20: Επέστρεψε στην Ελλάδα η “γαλανόλευκη” αποστολή

Ευρωπαϊκό U20: Επέστρεψε στην Ελλάδα η “γαλανόλευκη” αποστολή

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (11/8) επέστρεψε στην Ελλάδα η “γαλανόλευκη” αποστολή που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 στην Ιερουσαλήμ.

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος υποδέχθηκαν την αποστολή η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο τεχνικός διευθυντής εθνικών ομάδων της ομοσπονδίας, Χρήστος Μελέτογλου.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, αφού συνεχάρη έναν-έναν τους/τις αθλητές/αθλήτριες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, αναφέρθηκε στα τελευταία τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, και είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του νεαρού Μιχάλη:

«Θα ήθελα και προσωπικά και εκ μέρους της ομοσπονδίας να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη. Ενώ τέτοια γεγονότα θα έπρεπε να αναδεικνύουν και να πρεσβεύουν τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού, τραγικά γεγονότα όπως το προχθεσινό με τον θάνατο του Μιχάλη, αλλά και εδώ και έναν χρόνο του Άλκη, μας προβληματίζει, μας γεμίζει θλίψη.

Αυτό που είναι μεγάλη ανάγκη είναι όλη η οικογένεια του αθλητισμού να αγωνιστεί ενάντια στη βία που προκαλούν κάποιοι οι οποίοι προφανώς και δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό. Θα είμαστε δίπλα ως οικογένεια του αθλητισμού σε όλους όσοι θα προσπαθήσουν πραγματικά να εξαλείψουν αυτό το φαινόμενο που προκαλεί αυτά τα τραγικά γεγονότα στον χώρο του αθλητισμού».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος