fbpx

Ευρωπαϊκό Κ20: Διπλή πρόκριση στον τελικό για την ελληνική σφυροβολία

Ευρωπαϊκό Κ20: Διπλή πρόκριση στον τελικό για την ελληνική σφυροβολία

Ο Άγγελος Μαντζουράνης έκλεισε με την πρώτη το “εισιτήριο” για τον τελικό της σφυροβολίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20, που γίνεται στην Ιερουσαλήμ.

Ο νεαρός αθλητής στην πρώτη του προσπάθεια στο Β’ προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας μπήκε αποφασισμένος και έστειλε την σφύρα στα 77,16 μέτρα. Το όριο πρόκρισης για τον τελικό ήταν στα 77 μέτρα. Ο 19χρονος πρωταθλητής ήταν αυτός που σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον προκριματικό.

Μάλιστα, η χαρά ήταν διπλή για την Ελλάδα, αφού την πρόκριση για τον τελικό πήρε και ο Γιώργος Παπαναστασίου. Ο νεαρός πρωταθλητής αγωνίστηκε στο Α’ γκρουπ και με τα 69,63 μ. που σημείωσε στον προκριματικό πήρε την 10η θέση στο σύνολο και κατά συνέχεια την πρόκριση για τον τελικό.

Ο Σοφοκλής Κουβεδάκης ήταν ο τρίτος εκπρόσωπος της χώρας μας στον προκριματικό της σφυροβολίας. Και η αλήθεια είναι ότι η πρόκριση στον τελικό χάθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς ο αθλητής της χώρας είχε καλύτερη βολή στα 66,45 μ. που του έδωσαν την 15η θέση με την 12άδα να κλείνει στα 68,17 μέτρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος