fbpx

Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα: Ο Ντουσάκης πέρασε στον τελικό της σφυροβολίας  

Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα: Ο Ντουσάκης πέρασε στον τελικό της σφυροβολίας  

Νέο θετικό αποτέλεσμα για την ελληνική εκπροσώπηση στον στίβο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα που γίνει στην πόλη Τσένγκντου της Κίνας. Ο Ορέστης Ντουσάκης πήρε την πρόκριση για τον τελικό της σφυροβολίας, ενώ είχε προηγηθεί η 7η θέση στα 10.000 μ. της Μαρίας Κάσσου, η οποία είχε κάνει την πρεμιέρα για τα ελληνικά χρώματα.

Ο Ντουσάκης είχε καλύτερη βολή στα 69,41 μ. στον προκριματικό του αγωνίσματος και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με την όγδοη καλύτερη επίδοση. Ο νεαρός πρωταθλητής μας είχε δύο ακόμη άκυρες βολές. Ο Ουκρανός Μιχαίλο Χάβριλιούκ σημείωσε την καλύτερη επίδοση του προκριματικού με βολή στα 70,90 μέτρα. Ο τελικός της σφυροβολίας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (4/8).

Η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα είναι μια διοργάνωση που αναβλήθηκε δύο φορές τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της πανδημίας του covid-19, που έπληξε όλο τον πλανήτη και ιδιαίτερα την Κίνα.

Πέρα από την Κάσσου και τον Ντουσάκη στη διοργάνωση της Κίνας θα πάρουν μέρος από την ομάδα του στίβου η Αρετή Φιλιππίδου (δισκοβολία) και ο Χρήστος Ρούμτσιος (110 μ. εμπ.).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος