fbpx

Pεκόρ συμμετοχής σημείωσε το Skiritida Run 5

Pεκόρ συμμετοχής σημείωσε το Skiritida Run 5

Με ανταπόκριση ρεκόρ από αθλητές, εθελοντές και θεατές και με συμμετοχή χιλιάδων ατόμων με οποιαδήποτε ιδιότητα από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ο 5ος αγώνας Skiritida Run στο τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας. Η διοργάνωση έγινε την περασμένη Κυριακή από την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και υπό την Αιγίδα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), της Ένωσης Ελλήνων Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Η διαδρομή πλέον αποτελεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έχει πιστοποιηθεί από την ΑIMS /World Athletics και τον ΣΕΓΑΣ.

Με κεντρικό σύνθημα “LACE UP AND DON’T STOP”, εκατοντάδες δρομείς έτρεξαν μέσα στη συναρπαστική φύση, έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσουν το συγκλονιστικό αρκαδικό τοπίο και να ανακαλύψουν τις ομορφιές του. Αθλητές και ερασιτέχνες τρεξίματος είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος απαιτητικό αγώνα, να απολαύσουν μια αληθινά ξεχωριστή διαδρομή και να ζήσουν πολύτιμη εμπειρία.

Tην εκκίνηση των 5χιλ. έδωσε η πρωταθλήτρια Αναστασία Μαρινάκου. Οι νικητές σε κάθε κατηγορία τιμήθηκαν με ειδικά βραβεία και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικά συμμετοχής για την επίδοσή τους.

Ημιμαραθώνιος:

Άνδρες: 1) Παναγιώτης Αλεβίζος, 2) Κωνσταντίνος Φεφές, 3) Χρήστος Χριστόπουλος

Γυναίκες: 1) Κατερίνα Aσημακοπούλου, 2) Σταυρούλα Μπάκα, 3) Αγγελική Κουρεμένου

5χιλ: Άνδρες: 1) Τάκης Μενεγής, 2) Αλέξανδρος Μπουτσιάνης, 3) Γεώργιος Παναγούλιας

Γυναίκες: 1) Χριστίνα Χριστοπούλου, 2) Αικατερίνη Μπερδούση, 3) Παναγιώτα Κίντη

Τους αγώνες συντόνισε η Ολυμπιονίκης ρυθμικής Γυμναστικής Μαρία Παγκάλου (OLY). Μετά το πέρας των απονομών ακολούθησε μία μοναδική συναυλία με τους καλλιτέχνες Θοδωρή Φέρρη και Josephine που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους. Αμέσως μετά ακολούθησε ο μοναδικός Γιώργος Βελισσάρης με τον Σταύρο Ιωαννίδη με δημοτικά τραγούδια και όχι μόνο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος