fbpx

Η Αμουζάν τιμωρήθηκε για τρία non show, κάνει προσφυγή για να μην χάσει το Παγκόσμιο

Η Αμουζάν τιμωρήθηκε για τρία non show, κάνει προσφυγή για να μην χάσει το Παγκόσμιο

Σοβαρή αρνητική είδηση προέκυψε στον διεθνή χώρο του στίβου. Με την αιτιολογία ότι απέφυγε τρεις ελέγχους ντόπινγκ επιβλήθηκε στην Τόμπι Αμουζάν προσωρινός αποκλεισμός από τους αγώνες.

Η ίδια η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ και του παγκοσμίου τίτλου στα 100 μέτρα με εμπόδια ανακοίνωσε την απόφαση τιμωρίας της και θα αντιδράσει προς το τριμελές διαιτητικό δικαστήριο με την ελπίδα να μην χάσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αυγούστου. Τόνισε ότι προσφεύγει στην ειδική επιτροπή με σκοπό να εκδικαστεί η απόφασή της πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και να το προλάβει.

Η Αμουζάν μετείχε κανονικά χτες στο μίτινγκ της Ουγγαρίας, ενώ την ίδια στιγμή, έχει υποβληθεί σε ελέγχους μετά το τρίτο non show και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα.

 «Είμαι καθαρή αθλήτρια και κάνω πιο συχνά από το φυσιολογικό, ελέγχους ντόπινγκ. Έχω την πίστη ότι το θέμα θα λυθεί υπέρ μου και σύντονα, ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο», έγραψε μεταξύ άλλων η Νιγηριανή σε δήλωσή της σημειώνοντας ότι σίγουρα θα κάνει προσφυγή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος