fbpx

Δεσπολάρη: «Μπήκα στην κούρσα για να κατακτήσω μετάλλιο»

Δεσπολάρη: «Μπήκα στην κούρσα για να κατακτήσω μετάλλιο»

“Χάλκινη” η Γεωργία Δεσπολάρη στο αγώνισμα των 800μ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U23 στο Έσπο της Φινλανδίας, όντας η νεότερη αθλήτρια του τελικού, ενώ αυτό ήταν και το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο αγώνισμα, αλλά και στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου μίλησε μετά το τέλος του αγωνίσματός της για τις δυσκολίες της χθεσινής κούρσας, για την κατάκτηση του μεταλλίου, αλλά και για τη δουλειά που έκανε όλο αυτόν τον καιρό με τον προπονητή της, ο οποίος πίστεψε σ’ αυτήν από την πρώτη στιγμή.

«Δεν με ευνόησε η κούρσα, ξεκίνησε αργά και πάλι δημιουργήθηκε ένα μπουλούκι αθλητριών και λίγο έλειψε να κλειστό και να πέσω. Εγώ μπήκα για να κατακτήσω μετάλλιο, ακόμη και το χρυσό».

«Τα 800μ. είναι αγώνισμα που πολλά μπορούν να συμβούν και παίζει ρόλο και η εμπειρία σε κούρσες αυτού του επιπέδου. Είχα δυνάμεις στα 200μ., ίσως αν μπορούσα να περιμένω λίγο ακόμη πριν κάνω την αντεπίθεση να προλάβαινα και τις δύο πρώτες αθλήτριες».

«Στα τελευταία 150μ. φοβήθηκα ότι τελικά δε θα πετύχω το στόχο μου να κατακτήσει μετάλλιο. Είπα στον εαυτό μου έχω δυνάμεις πάμε λοιπόν».

«Όταν ξεκίνησε η χρονιά δεν περίμενα για κανέναν λόγο πως θα εξελιχθεί έτσι. Δούλεψα όμως πολύ και το σημαντικότερο είναι πως ο προπονητής μου, ο Μιχάλης Αναγνώστου, πίστεψε απίστευτα σε εμένα. Από την πρώτη στιγμή που με ανέλαβε εντόπισε τις ικανότητες μου, πίστεψε σε εμένα και φτάσαμε σήμερα σε αυτή την επιτυχία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος