fbpx

Πανελλήνιο Α/Γ: Πέμπτος τίτλος για Σκαρβέλη, έκτη φορά “χρυσός” ο Θανόπουλος

Πανελλήνιο Α/Γ: Πέμπτος τίτλος για Σκαρβέλη, έκτη φορά “χρυσός” ο Θανόπουλος

Ο Ιάσονας Θανόπουλος (ΟΣΦΠ) ήταν νικητής στη δισκοβολία των Ανδρών με βολή στα 56,19 μ. από την έκτη του προσπάθεια, ενόψει της τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στην πόλη του Βόλου.

Ο αθλητής έφτασε στις έξι νίκες στη διοργάνωση όσες έχει και ο Γιώργος Τρέμος. Ο Δημήτρης Παυλίδης (ΑΙΑΣ Κιλκίς) ήταν δεύτερος με 55,26 μ. στον τελευταίο του αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Η τριάδα έκλεισε με τον Αρτέμιο Αδαμάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 52.56.

Μεγάλη νικήτρια στο μήκος των γυναικών αναδείχθηκε τελικά η Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) με 6,43 μ. (0,8) επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Η Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) κατάφερε έτσι να κάνει το νταμπλ και μετά το τριπλούν να επικρατήσει και στο μήκος των γυναικών. Η αθλήτρια του Δημήτρη Σιούντρη είχε ακόμη έγκυρα άλματα στα 6,35 μ., 6,37 μ., 6,17 μ. κι επιβεβαίωσε έτσι για μία ακόμη φορά την καλή της κατάσταση.

Η Χαιτίδου (ΠΑΟΚ) έκανε καλή εμφάνιση, αφού εκτός από το 6,37 μ. είχε και στα 6,31 μ., ενώ έκλεισε με 6,25 μέτρα. Η αθλήτρια βρίσκει σταδιακά το ρυθμό της, αφού είχε μείνει πίσω λόγω προβλήματος υγείας. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Στεφανοπούλου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 6,15 μ. (0,9).

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά η νίκη στα 400 μ. εμπ. πήγε στην Δήμητρα Γναφάκη (ΠΑΟ). Η αθλήτρια του Μιχάλη Μανουσάκη τερμάτισε σε 56.69 και βρέθηκε αρκετά κοντά στις φετινές της επιδόσεις, αλλά και στο ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τους αγώνες της με στόχο να κάνει την κούρσα που θα της δώσει μια επίδοση κάτω από τα 56.00, που είναι και ο στόχος της στη σεζόν.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ολυμπία Καραγιάννη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 59.88 και το χάλκινο πήγε στην Ελευθερία Μοναστηριώτη (Νεάπολη Χαλκίδας) με 61.36.

Η Μαρία Μαγκούλια πήρε τη νίκη στη σφαιροβολία των γυναικών. Η αθλήτρια της Ένωσης Καζώνης-Κάλυμνος 2000 είχε καλύτερη βολή στα 15,50 μ. βελτιώνοντας τη φετινή της επίδοση, με την επταθλήτρια Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) να ακολουθεί με 15,02 μέτρα.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Μαρία Ανδρεάδη (ΓΣ Κερατσινίου) με 14,44 μέτρα. Στον αγώνα μετείχε και η Ελίνα Τζένγκο (ΑΣ Κένταυρος) που κατέλαβε την έβδομη θέση με 12,77 μέτρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος