fbpx

Πανελλήνιο Α/Γ: Ξεκίνημα της δεύτερης μέρας με προκριματικούς

Πανελλήνιο Α/Γ: Ξεκίνημα της δεύτερης μέρας με προκριματικούς

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Κ23 στο Βόλο, με το πρωινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως προκριματικούς αγώνες.

Η Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) συμμετείχε στον προκριματικό των 800 μ. όπου έκανε μια χαλαρή και ήρεμη κούρσα, όπου τερμάτισε εύκολα σε 2.15.72. Η αθλήτρια το απόγευμα θα επιδιώξει να βελτιώσει το ατομικό της 2.03.83 και να πετύχει την πρώτη της νίκη στο αγώνισμα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού.

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης (ΑΟ Σητειακός) ήταν νικητής στην πρώτη σειρά των 800 μ. με 1.55.62, σε μια κούρσα όπου είχε χαρακτήρα τυπικό για εκείνον. Στη δεύτερη σειρά ο Γιώργος Ματζαρίδης (Πολυνίκης Ορεστιάδας) τερμάτισε σε 1.55.78 και θα διεκδικήσει κι εκείνος μια γρήγορη κούρσα στον τελικό.

Η Δήμητρα Γναφάκη (ΠΑΟ) έβαλε ένταση για περίπου 300 μ. και στην τελική ευθεία των 400 μ. εμπ. επέλεξε να ρίξει ένταση και να κρατήσει δυνάμεις για τον απογευματινό τελικό. Η αθλήτρια του Μιχάλη Μανουσάκη σημείωσε 62.33 και το απόγευμα αναμένεται να κυνηγήσει χρόνους κοντά στο ατομικό 56.14. Σε καλή κατάσταση είναι και η Ολυμπία Καραγιάννη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) που έκανε 61.42 και ήταν νικήτρια στην 2η σειρά. Η αθλήτρια έχει φετινή επίδοση 58.32 που είναι και ατομικό της ρεκόρ.

Απευθείας τελικός θα γίνει στη σφυροβολία και το επί κοντώ των Γυναικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος