fbpx

Συγκρούσεις παγκόσμιων πρωταθλητών επιβεβαιώθηκαν για το Szekesfehervar της Ουγγαρίας, μεταξύ αυτών ο Τεντόγλου

Συγκρούσεις παγκόσμιων πρωταθλητών επιβεβαιώθηκαν για το Szekesfehervar της Ουγγαρίας, μεταξύ αυτών ο Τεντόγλου

Οι διοργανωτές του Istvan Gyulai Memorial ανακοίνωσαν μια σειρά από παγκόσμιους πρωταθλητές και ολυμπιονίκες για το μίτινγκ World Athletics Continental Tour Gold στις 18 Ιουλίου στην Ουγγαρία. Ανάμεσά τους θα είναι και ο ολυμπιονίκης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου

Τρεις νικητές παγκόσμιων τίτλων θα συγκρουστούν στα 100 μέτρα εμπόδια γυναικών, καθώς η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Tobi Amusan θα παραταχθεί απέναντι στην Ολυμπιονίκη Jasmine Camacho-Quinn και την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019 Nia Ali. Η Alaysha Johnson από τις ΗΠΑ και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Pia Skrzyszowska από την Πολωνία είναι επίσης στο υψηλής ποιότητας πεδίο.

Η δισκοβολία των ανδρών είναι ομοίως γεμάτη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Kristjan Ceh αναμετράται με τον Ολυμπιονίκη Daniel Stahl, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2017 Andrius Gudzius, τον συμπατριώτη του Λιθουανό Mykolas Alekna και τον ασημένιο Ολυμπιονίκη Simon Pettersson.

Οι τρεις άνδρες που συμπλήρωσαν το βάθρο της σφύρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο – Wojciech Nowicki, Pawel Fajdek και Eivind Henriksen – θα αντιμετωπίσουν τον χάλκινο παγκόσμιο πρωταθλητή του 2019 Bence Halasz από την Ουγγαρία.

Τρεις άλλοι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα αναμετρηθούν στον στίβο – η παγκόσμια πρωταθλήτρια των 200μ. θα αγωνιστεί στην εξειδικευμένη της απόσταση, ενώ ο Ολυμπιονίκης των 400μ. Στίβεν Γκάρντινερ θα αναμετρηθεί με τον Ούγγρο κάτοχο του ρεκόρ Αττίλα Μόλναρ σε έναν γύρο του στίβου.

Στα άλματα, ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου θα συγκρουστεί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2019 Tajay Gayle στο άλμα εις μήκος ανδρών. Η πρωταθλήτρια της Κοινοπολιτείας Ese Brume, εν τω μεταξύ, θα είναι επικεφαλής στο αγώνισμα των γυναικών.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης Emmanouel Korir έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι θα αγωνιστεί στα 800μ. των ανδρών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος