fbpx

Με ατομικά ρεκόρ οι αγώνες «Βασίλης Σεβαστής»

Με ατομικά ρεκόρ οι αγώνες «Βασίλης Σεβαστής»

Αρκετές καλές επιδόσεις πέτυχαν οι Έλληνες αθλητές στον 1ο αγώνα «Βασίλης Σεβαστής» στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα.

Ο Γιάννης Καριοφύλλης ξεχώρισε στο 200μ. με 20.92 (1,1) επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και επιβεβαιώνει την εξαιρετική του κατάσταση. Ατομικό ρεκόρ πέτυχαν και οι δύο αθλητές που ακολούθησαν, ο Βασίλης Μυριανθόπουλος και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που τερμάτισαν σε 21.14 και 21.21, αντίστοιχα, επιδόσεις κάτω από το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.

Πολύ καλή κούρσα έκανε και ο αθλητής της κατηγορίας Κ20, Πέτρος Παπαγιάννης που σημείωσε 21.47 κι έδειξε κι αυτός πως είναι σε πολύ καλά κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της κατηγορίας του. Η Σωτηρία Ράπτη “προσγειώθηκε” στα 6,31μ. (-0,7) και πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο μήκος και επίδοση που της επιτρέπει να σκέφτεται μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.

Στα 100μ. των ανδρών ο Νίκος Παναγιωτόπουλος τερμάτισε σε 10.56 και ο Γεράσιμος Καμπίτσης ακολούθησε με 10.74, επίδοση καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20. Στο μήκος ο Αλέξης Αργυρόπουλος πέτυχε 7,60 μέτρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος