fbpx

Χρήστος Μελέτογλου: «Οι παλαιότεροι έδειξαν το δρόμο στους νεότερους»

Χρήστος Μελέτογλου: «Οι παλαιότεροι έδειξαν το δρόμο στους νεότερους»

Για την επίτευξη του δύσκολου στόχου της παραμονής της χώρας μας στην κορυφαία κατηγορία μίλησε ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, λέγοντας πως όλοι λειτούργησαν ομαδικά και έδωσαν την καλύτερη αγωνιστική πτυχή τους.

Πρόσθεσε επίσης, πως οι διεθνείς μας κατάφεραν να διαχειριστούν ειδικές συνθήκες, αλλά και κάποιες άτυχες στιγμές, εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή των πολλών νέων αθλητών, ενώ ανέφερε επίσης πως και οι παλαιότεροι βοήθησαν ιδιαίτερα για να έρθει η παραμονή, δείχνοντας το δρόμο στους νέους.

«Η ομάδα παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία που ήταν εξ αρχής ο στόχος για αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε χαρούμενοι που για μία ακόμη φορά τα παιδιά λειτούργησαν ομαδικά και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων είναι μια διοργάνωση ειδικών συνθηκών στη διάρκεια της οποίας μπορούν να συμβούν πολλά. Εμείς είχαμε και τις άτυχες, αλλά και τις καλές μας στιγμές.

Χαίρομαι πολύ γιατί σε αυτή την αποστολή συμμετείχαν πολλά νέα παιδιά, τα οποία σε λίγες ημέρες θα συμμετάσχουν και θα διεκδικήσουν τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23.

Οι παλαιότεροι για μια ακόμη φορά έδειξαν το δρόμο στους νεότερους και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος