fbpx

Ευρωπαϊκό ομάδων: Εξαιρετική εμφάνιση από την Εμμανουηλίδου στα 200μ.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Εξαιρετική εμφάνιση από την Εμμανουηλίδου στα 200μ.

Εκπληκτική αγωνιστική παρουσία είχε σήμερα η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 200μ., στο φινάλε του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων στη Σιλέσια.

Η 19χρονη Ελληνίδα αθλήτρια ήταν τρίτη στην απόσταση με 22:85 (1,2), και σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών (U23), ενώ έγινε και η τρίτη καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα, και η 10η στην Ευρώπη, για φέτος.

Η Πολυνίκη ξεκίνησε αρκετά δυναμικά στον αγώνα και δεν είχε κανένα πρόβλημα να συναγωνιστεί κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης, και παρότι έμεινε λίγο πίσω στα πρώτα 100μ., επιτάχυνε στην ευθεία και κατάφερε στο τέλος να τερματίσει στην 3η θέση.

Αυτή ήταν η τρίτη κούρσα της νεαρής σε διάστημα τριών ημέρων. Χάρισε στην “γαλανόλευκη” 14 βαθμούς, και έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U23, εκεί όπου θα ταξιδέψει ως το φαβορί τόσο στα 100μ. όπου έχει την κορυφαία επίδοση, όσο και στα 200μ.

Νικήτρια στη σημερινή κούρσα ήταν η Κλαβέρ (Ολλανδία) με 22:46 και δεύτερη η Γουίλιαμς (Μ. Βρετανία) με 22:85.

Παράλληλα, στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών έκανε πολύ καλό αγώνα ο Γιάννης Γρανιτσιώτης στα 200μ., που συνέχισε τις σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν. Ο Έλληνας αθλητής ήταν τρίτος στη σειρά του και 10ος στο σύνολο με 21:18 (-0,4), κερδίζοντας πάνω στη γραμμή τερματισμού δύο θέσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος