fbpx

Σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων η Τζένγκο

Σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων η Τζένγκο

Σημαιοφόρος της Ελληνικής Ομάδας στην τελετή έναρξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων στην Πολωνία θα είναι η Ελίνα Τζένγκο, ως επιβράβευση των συνεχόμενων διακρίσεών της με το εθνόσημο στο στήθος.

Η Τελετή Έναρξης ξεκινά απόψε στις 21:30 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), ενώ η δράση ξεκινά την Παρασκευή (23/6) στο Χορζόφ, με την 20χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ακοντισμού να μετέχει κανονικά με την Εθνική μας ομάδα.

Παράλληλα, και ο πρόεδρος της ΕΟΕ (Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής), Σπύρος Καπράλος, μίλησε για την τελετή έναρξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων, με την ιδιότητα, μάλιστα, του προέδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

«Οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες της Κρακοβίας είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ευρώπη από το 2012, όταν διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο.

Αυτή θα είναι μία μοναδική διοργάνωση. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης εδώ. Είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί όχι σε μία, αλλά σε 13 πόλεις.

Οι διοργανωτές έχουν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις για να μην δημιουργήσουν κόστος. Και επιπλέον, χάρη στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, ολόκληρη η Ευρώπη θα δει τους Αγώνες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος