fbpx

Τέταρτη ταχύτερη Ελληνίδα η Εμμανουηλίδου – “Βροχή” ατομικών ρεκόρ στο αγώνισμα

Τέταρτη ταχύτερη Ελληνίδα η Εμμανουηλίδου – “Βροχή” ατομικών ρεκόρ στο αγώνισμα

Εξαιρετική σε έναν ακόμα αγώνα της Εαρινής περιόδου η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, που στους αγώνες στις Σέρρες βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα των 100μ, με επίδοση 11:21, όντας πλέον η 4η ταχύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών.

Η 21χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πλέον είναι πίσω από τις Θάνου (10:83), Καρασταμάτη (11:03) και Κόφφα (11:12) και εμφανίζεται έτοιμη για διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 στο Έσπου.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως το αγώνισμα των 100μ. στις Σέρρες έγινε μετά από τη διακοπή των αγώνων λόγω της έντονης βροχόπτωσης, και όλες οι αθλήτριες είτε βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ είτε τα φετινά τους.

Η Δήμητρα Τσουκαλά έκανε την καλύτερη κούρσα της ζωής της με 11:48, ενώ το ίδιο έκανε και η Άρτεμις Αναστασίου, που ήταν 3η με 11:52. Και οι επτά αθλήτριες που πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού είχαν χρόνο κάτω από τα 12:00.

Στην κούρσα των 100μ. των ανδρών, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης έδωσαν έναν συναρπαστικό αγώνα, και τελικά χρειάστηκε η ανάλυση του photo finish για να αναδειχθεί νικητής ο Νυφαντόπουλος με 10:30, και τον Γκαραγκάνη να ακολουθεί με 10:30. Στην τρίτη θέση έφτασε ο Δημήτρης Χρυσάφης με 10:33.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος