fbpx

Ζάλτος: «Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ, αλλά δε φτάσαμε στο στόχο της χρονιάς»

Ζάλτος: «Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ, αλλά δε φτάσαμε στο στόχο της χρονιάς»

Για 3η διαδοχική χρονιά ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στους τελικούς του NCAA ο Κώστας Ζάλτος, κατακτώντας τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, ενώ πέτυχε και μεγάλο ατομικό ρεκόρ με βολή στα 76,33μ.

Ο 23χρονος Έλληνας σφυροβόλος στόχευε στην πρώτη θέση, μιας και τις προηγούμενες χρονιές έφτανε μέχρι το 3ο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου, και μεγάλος του στόχος είναι μία θέση στην ελληνική ομάδα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο Ζάλτος θα επιστρέψει στη χώρα μας σε λίγες μέρες, για να συνεχίσει την αγωνιστική του δράση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με στόχο μία ακόμα καλή επίδοση, αλλά και την εξασφαλισμένη θέση του στο Παγκόσμιο.

«Το συναίσθημα είναι γλυκόπικρο. Είμαι χαρούμενος που τα έδωσα όλα και έκανα ρεκόρ αλλά δεν φτάσαμε στον στόχο της χρονιάς».

«Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά όχι τόσο ζεστά όσο το έχουμε τώρα τους τελευταίους μήνες».

«Θα έρθω σε 15 μέρες στην Ελλάδα με στόχο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και μια καλή επίδοση για να εξασφαλίσω την θέση μου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Όλα τα παιδιά έχουν δώσει τα πάντα φέτος και έχει ανέβει το επίπεδο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος