fbpx

Ατομικό ρεκόρ ο Παπαστεργίου στα 20 χλμ. βάδην και όριο για το Ευρωπαϊκό U23

Ατομικό ρεκόρ ο Παπαστεργίου στα 20 χλμ. βάδην και όριο για το Ευρωπαϊκό U23

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ανδρέα Παπαστεργίου στο αγώνισμα των 20 χλμ. βάδην στο μίτινγκ του Άλιτους στη Λιθουανία, καθώς σημείωσε ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ, αλλά και όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των U23.

Ο 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στα 20 χλμ. βάδην σε χρόνο 01:31:03, βελτιώνοντας έτσι κατά περίπου 4 λεπτά το ατομικό του ρεκόρ (01:35:22) που κατείχε από τον περασμένο Μάιο στο Πoντεμπράντι.

Με την επίδοση αυτή ο Παπαστεργίου θα δώσει το παρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, στο Έσπου της Φινλανδίας, ενώ στο μίτινγκ της λιθουανικής πόλης κατέκτησε την 14η θέση.

Παράλληλα, και η Χριστίνα Παπαδοπούλου είχε καλή αγωνιστική παρουσία στα 20 χλμ. βάδην των γυναικών, καταλαμβάνοντας την 3η θέση με επίδοση 01:33:52), βελτιώνοντας και αυτή το φετινό ατομικό της ρεκόρ.

H 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που προπονείται με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, έδειξε πως βρίσκεις ρυθμούς, ώστε να βελτιώσει σύντομα με την επίδοση αυτή έδειξε ότι είναι σε θέση να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στην ίδια απόσταση (01:32:53).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος