fbpx

Το τριπλό κίνητρο του Τεντόγλου στο μίτινγκ της Λεμεσού

Το τριπλό κίνητρο του Τεντόγλου στο μίτινγκ της Λεμεσού

Στη σημασία που έχει για τον ίδιο το επερχόμενο 2ου Cyprus International Athletics Meeting της Λεμεσού αναφέρθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα στον ανοιχτό στίβο, η οποία θα αποτελεί και το ξεκίνημα μιας μακράς αγωνιστικής περιόδου, με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Το μίτινγκ στην Κυπριακή πόλη θα ξεκινήσει την Πέμπτη (23/5), και ο Τεντόγλου αποκάλυψε τα τρία μέτωπα των στόχων του, που αφορούν τον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ, τον Εμμανουήλ Καραλή, αλλά και τις καλές επιδόσεις των ξένων αθλητών.

«Για μένα οι φετινοί στόχοι στο μίτινγκ της Κύπρου έχουν τρία μέτωπα. Πρώτον, θα αγωνιστώ μαζί με τον μεγαλύτερο αντίπαλο μου τα τελευταία χρόνια, τον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ, που είναι κάτι αρκετά σημαντικό και θα πρέπει να τον κερδίσω.

Στους αγώνες ο ένας ωθεί τον άλλο για ακόμα μεγαλύτερα άλματα και ελπίζω να γίνει εντυπωσιακός αγώνας την Πέμπτη.

Δεύτερον, έχουμε μία κόντρα με τον Καραλή, που αφορά το σύστημα αξιολόγησης και πόσους πόντους συγκεντρώνουμε ανάλογα με την επίδοση μας. Κι αυτός είναι ένας αγώνας που θέλω να κερδίσω.

Και τρίτον, έχουμε δει έως τώρα αρκετά καλές επιδόσεις από ξένους αθλητές στο μήκος και θέλω να βγω νικητής και σε αυτήν την κόντρα. Θέλω να κάνω μία αρκετά καλή επίδοση, για να δείξω ότι είμαι δυνατός και φέτος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος