fbpx

Ευρωπαϊκό ομάδων: “Χρυσή” η Ντρισμπιώτη στα 20χλμ. βάδην (pics,vid)

Ευρωπαϊκό ομάδων: “Χρυσή” η Ντρισμπιώτη στα 20χλμ. βάδην (pics,vid)

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 20χλμ βάδην, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων στο Ποντεμπράντι, τερματίζοντας σε χρόνο 01:29:17, που είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση στην καριέρα της.

Η 39χρονη Ελληνίδα αθλήτρια του Μπρεντ Βάλανς από την αρχή της κούρσας ήταν στο προπορευόμενο γκρουπ, και λίγο πριν το 10ο χιλιόμετρο πέρασε μπροστά, ενώ διατηρήθηκε εκεί για τα επόμενα τρία χιλιόμετρα.

Η κούρσα ήταν αμφίρροπη και ασφαλώς συναρπαστική από εκείνο το σημείο και μετά, μιας και είχε αρκετές εναλλαγές στην κορυφή, με πρωταγωνίστριες την Αντιγόνη, την Ιταλίδα Παλμισάνο και την Ουκρανή Ολιανόβσκα.

Τελικώς, η Ντρισμπιώτη κατέκτησε την πρώτη θέση, αφήνοντας στο 2ο υψηλότερο σκαλί του βάθρου την Παλμισάνο με επίδοση 01:29:19, και στην 3η θέση την Άνα Καμπεσίνια, που στο φινάλε κατάφερε να αποσπάσει το χάλκινο από την Ολιανόβσκα.

Παράλληλα, και η Χριστίνα Παδοπούλου αγωνίστηκε στην ίδια διαδρομή, και έφτασε στη 17η θέση με επίδοση 01:34:30, ενώ η Όλγα Φιάσκα τερμάτισε στην 28η θέση σε χρόνο 01:38:35. Η Ελλάδα κατέκτησε στο σύνολο την 5η θέση στο ομαδικό, ανάμεσα σε 9 χώρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος